Holton Street

Set within the Carlton Square Conservation Area in East London, this two-storey end of terrace period property suffered from a lack of natural light, low ceiling heights and a disconnection to the garden at the rear.

The clients preference for an industrial aesthetic along with an assortment of antique fixtures and fittings acquired over many years were an integral factor whilst forming the brief. Steel windows and polished concrete feature heavily, allowing the enlarged living area to be visually connected to the garden with internal floor finishes continuing externally. Floor to ceiling glazing combined with large skylights help define areas for cooking, eating and reading whilst maintaining a flexible open plan space.

This simple yet detailed project located within a prominent Conservation Area required a considered design approach, with a reduced palette of materials carefully selected in response to the existing building and it’s context.

Photographer: Simon Maxwell

Esempio di una cucina a L contemporanea di medie dimensioni con pavimento in cemento —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

webuser_744514706
Lesley Ann lo ha aggiunto a Ground Floor29 ottobre 2020

Brick work. Note wall lights seem odd

webuser_765935722
Gary lo ha aggiunto a My ideas8 luglio 2020

The idea that the rooflight is designed to go above the dining table

laura_hirschi
Laura Hirschi lo ha aggiunto a dining table11 giugno 2020

concrete floor ,exposed brick, lots of light

Foto con colori simili
28 MQ - IN CENTRO A MILANO
Modern Family in Larkspur
Weiße Küche mit schwarzen Elektrogeräten
BRIDGEWOOD
Interior Styling
Simply Swedish
Morris House
Interior Portfolio
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.