TROVA PROFESSIONISTI
Houzz Logo Print
  1. Esterni
  2. Giardino
  3. Colore: verde

Giardini moderni verdi - Foto e idee

COMPO BEACH HOUSECOMPO BEACH HOUSE
Susan Glick InteriorsSusan Glick Interiors
RESORT VIBE FOR MODERN OUTDOORS
Immagine di un giardino moderno
Modern, Intimate Outdoor Space at Mesa FireModern, Intimate Outdoor Space at Mesa Fire
TLC GardensTLC Gardens
Custom created shade sails provide compression and intimacy. Playful steppers were tested for optimal rhythm and flow.
Foto di un piccolo giardino minimalista esposto a mezz'ombra dietro casa con un focolare
A San Francisco Victorian ModernA San Francisco Victorian Modern
Growsgreen Landscape DesignGrowsgreen Landscape Design
Photo by Caitlin Atkinson
Idee per un giardino moderno con scale
Homage to Oscar - The Heritage of ModernismHomage to Oscar - The Heritage of Modernism
Luigi Rosselli ArchitectsLuigi Rosselli Architects
Immagine di un giardino moderno con pavimentazioni in pietra naturale
Beltran House, South Park, Parsons GreenBeltran House, South Park, Parsons Green
Jo Cowen ArchitectsJo Cowen Architects
This project involved a complete back to brick refurbishment and 100 metre square enlargement of this Fulham terraced house. The property had not been modernised in 50 years and the practice managed the project from initial design, through planning, tender, construction and fit out. The kitchen was extended to the side and rear in order to create an enormous 45 square metre room where children could play, adults could cook and the whole family could be together. This allowed the formality of the front rooms to be preserved as ‘toy free’, with a grand entrance hall exemplified by the Georgian circular hall table, enclosed drawing room and limestone fireplaces to cater for the parents once little ones were asleep. Four bedrooms and three bathrooms were carved into the upstairs to include a decadent master bedroom with walk through wardrobes and master en-suite. Element 7 flooring, 18th century antiques and Colefax & Fowler furnishings are combined elegantly with collected art pieces and personal family mementos. Stats & Fittings: Triple Glazing, Full U/F Heating, Integrated Sonos, CAT 6 Cabling, LED Lighting, Farrow & Ball, Neptune, Element 7, Stone Age, Nina Burgess Carpets, Neptune Kitchen, Lefroy Brooks, Miele, Alternative Bathrooms, English Fireplaces of Distinction
Potomac Landscape ProjectPotomac Landscape Project
Boss Landscape DesignBoss Landscape Design
Ispirazione per un giardino moderno esposto in pieno sole di medie dimensioni e dietro casa in estate
Architectural Moderne LandscapeArchitectural Moderne Landscape
D.T.DESIGN, LLCD.T.DESIGN, LLC
This native plant style garden transitions the home off of the formal lawn and terrace to a spectacular and architectural native plant garden. Also designed as a Butterfly or Pollinator garden, perennials mix with flowering shrubs , grasses, Joe Pye Weed and Blazing Star varieties to create natural habitat in an urban location. Designed as a Xeriscape garden area, no irrigation is used in this garden. Deirdre Toner
jardin à Fontainebleaujardin à Fontainebleau
Entre Ciel & VertEntre Ciel & Vert
Immagine di un grande giardino moderno in ombra con fontane, un pendio, una collina o una riva e pavimentazioni in pietra naturale
Mid-Century Vibe Backyard - BaysideMid-Century Vibe Backyard - Bayside
Ginkgo Leaf StudioGinkgo Leaf Studio
A new, colorful perennial bed balances the patio. A mix of 'Summer Beauty' allium, 'Purpurkerze' astilbe, 'The Rocket' ligularia, and 'Elegans' hosta add multi-season interest and color. Westhauser Photography
Ridgetop Modern MakeoverRidgetop Modern Makeover
Native Edge LandscapeNative Edge Landscape
Native Edge Landscape, LLC
Esempio di un piccolo giardino minimalista dietro casa in estate
French Country ModernFrench Country Modern
Exterior Worlds Landscaping & DesignExterior Worlds Landscaping & Design
A couple by the name of Claire and Dan Boyles commissioned Exterior Worlds to develop their back yard along the lines of a French Country garden design. They had recently designed and built a French Colonial style house. Claire had been very involved in the architectural design, and she communicated extensively her expectations for the landscape. The aesthetic we ultimately created for them was not a traditional French country garden per se, but instead was a variation on the symmetry, color, and sense of formality associated with this design. The most notable feature that we added to the estate was a custom swimming pool installed just to the rear of the home. It emphasized linearity, complimentary right angles, and it featured a luxury spa and pool fountain. We built the coping around the pool out of limestone, and we used concrete pavers to build the custom pool patio. We then added French pottery in various locations around the patio to balance the stonework against the look and structure of the home. We added a formal garden parallel to the pool to reflect its linear movement. Like most French country gardens, this design is bordered by sheered bushes and emphasizes straight lines, angles, and symmetry. One very interesting thing about this garden is that it is consist entirely of various shades of green, which lends itself well to the sense of a French estate. The garden is bordered by a taupe colored cedar fence that compliments the color of the stonework. Just around the corner from the back entrance to the house, there lies a double-door entrance to the master bedroom. This was an ideal place to build a small patio for the Boyles to use as a private seating area in the early mornings and evenings. We deviated slightly from strict linearity and symmetry by adding pavers that ran out like steps from the patio into the grass. We then planted boxwood hedges around the patio, which are common in French country garden design and combine an Old World sensibility with a morning garden setting. We then completed this portion of the project by adding rosemary and mondo grass as ground cover to the space between the patio, the corner of the house, and the back wall that frames the yard. This design is derivative of those found in morning gardens, and it provides the Boyles with a place where they can step directly from their bedroom into a private outdoor space and enjoy the early mornings and evenings. We further develop the sense of a morning garden seating area; we deviated slightly from the strict linear forms of the rest of the landscape by adding pavers that ran like steps from the patio and out into the grass. We also planted rosemary and mondo grass as ground cover to the space between the patio, the corner of the house, and the back wall that borders this portion of the yard. We then landscaped the front of the home with a continuing symmetry reminiscent of French country garden design. We wanted to establish a sense of grand entrance to the home, so we built a stone walkway that ran all the way from the sidewalk and then fanned out parallel to the covered porch that centers on the front door and large front windows of the house. To further develop the sense of a French country estate, we planted a small parterre garden that can be seen and enjoyed from the left side of the porch. On the other side of house, we built the Boyles a circular motorcourt around a large oak tree surrounded by lush San Augustine grass. We had to employ special tree preservation techniques to build above the root zone of the tree. The motorcourt was then treated with a concrete-acid finish that compliments the brick in the home. For the parking area, we used limestone gravel chips. French country garden design is traditionally viewed as a very formal style intended to fill a significant portion of a yard or landscape. The genius of the Boyles project lay not in strict adherence to tradition, but rather in adapting its basic principles to the architecture of the home and the geometry of the surrounding landscape. For more the 20 years Exterior Worlds has specialized in servicing many of Houston's fine neighborhoods.
Grounded - Modern Landscape ArchitectureGrounded - Modern Landscape Architecture
Grounded - Richard Risner RLA, ASLAGrounded - Richard Risner RLA, ASLA
Grounded - Modern Landscape Architecture
Ispirazione per un giardino minimalista dietro casa con fontane
Mid Century Modern GemMid Century Modern Gem
Urban Oasis Landscape DesignUrban Oasis Landscape Design
Sculptural agaves, succulents and California native plants punctuate the front landscape complementing the “arroyo seco” rain garden studded with boulders and branches. The rain garden catches 50% of the stormwater runoff from the roof and infiltrates it into the soil. The remaining 50% of the runoff goes to a second rain garden in the back yard.
Less Is More.....Unless It's A BoreLess Is More.....Unless It's A Bore
Hursthouse Landscape Architects and ContractorsHursthouse Landscape Architects and Contractors
The entry monument greets visitors and guests while the home peeks out in the distance. The signage strongly reflects the architecture as an integrated landscape design component.
Stanford Mid-Century Modern Remodel AdditionStanford Mid-Century Modern Remodel Addition
Klopf ArchitectureKlopf Architecture
The Roger Lee designed house from 1962 was purchased by the current homeowners in almost original condition, as the previous owners elected to defer most maintenance projects over the years. The clients were able to see beyond the dated materials and finishes, single-paned glass and uninsulated walls and they approached Klopf Architecture to help them expand and update the entire home, one the family could settle into and enjoy for years to come. It was important that the new designs were aligned with Lee's original intent not only because of the client's appreciation for mid-century modern architecture, but also because the house was deemed historical. The Stanford Real Estate Office requires a stringent design review which safeguards the integrity of the community, which Klopf Architecture was happy to oblige going into their updated designs. As with many original mid-century modern homes, the house was scaled to the 1960s lifestyle where rooms were smaller and openings to views were limited and tightly framed. The original conditions defined the direction the family of four would take in updating the house and making it comfortable for their modern lifestyle. Klopf designed a full gut remodel and major addition to bring the house into the 21st century and provide the living area needed for the client's family. The newly expanded house added just about 1,100 sf to create an airy, comfortable and family friendly house, taking full advantage of the beautiful southwestern views that extend out to the hills beyond. The enclosed garage created an additional 240 sf of covered space for long-term storage. A cracked swimming pool created an eyesore taking up a majority of the backyard landscape, so it was one of the first elements to go during the transformation. Working with Outer Space Landscape Architects, the family asked for a mix of relaxing outdoor patio spaces that eventually blend into the native landscaping, extending their views outward toward the natural greenery of the trees beyond their property. Filling in the old pool was a smart way to expand the living spaces outward. The orientation of the house was designed to enjoy the views, but the original architecture provided the first homeowners with mere glimpses of the landscape outside. Klopf was able to broaden those views, continuing and extending on the original architecture to take full advantage of the unobstructed natural views across the rear facade of the house. Small horizontal openings in the primary bedroom and office were replaced with much taller windows that now follow the angled roof line upward, extending across almost all of the facade. We worked with Western Windows, whose designs included an oblique-shaped, operable casement that allowed our design to rise with the slope. A new corner office added to the primary suite, offers a bright and functional work-from-home solution that looks out at the distant views and added natural light from the expanded window configuration that now wraps around the corner. The existing lower level was designed by Lee as a utilitarian space, serving as a wet pool room with a drain in the center of the floor, bathroom, laundry and storage areas. Without the need for a pool room, Klopf was able to convert the area into a much more comfortable and functional living space with a new family room and guest suite. The new spaces enjoy easy access to a new outdoor patio through floor to ceiling, full-width glass sliders. Continuing along the rear facade, a previously exposed deck extending from the living room and hallway provided access to the backyard through a single set of stairs leading toward the side of the house which made sense when the pool was in place. The new deck was re-envisioned as an extension of the main living room and now serves as a second outdoor living room. A new slatted pergola above provides the homeowners welcome relief from the hot afternoon sun. A second set of stairs now creates a better connection to the redesigned lower level. Klopf was able to reconfigure the spaces, extending the living room outward toward the views, where the family now claims it as the heart of the home, spending a large majority of their time outdoors. Back inside, the original wood-burning Malm fireplace was beautifully restored and a gas burner installed to comply with California's strict air standards. It now rests in front of a wall of Heath accent tiles where a dated red brick wall used to stand. A new taller window brings more light and views into the refreshed interior living room. The original glass doors opposite the fireplace were replaced by larger sliders that when fully opened, create a seamless transition to the new outdoor living area so the two spaces feel like one connected space. The original utilitarian kitchen was needlessly tucked into the far back corner and closed-off, out of sight from the living room, so the clients asked Klopf to open it up and expand the kitchen forward so it felt more connected. Today the much larger kitchen is connected to the living area where a short wall with a cutout offers a visual glimpse into the kitchen and a handy pass-through counter for serving guests. A new breakfast nook was also added to create another spot where the family can gather for casual meals. Just outside, a new built-in outdoor grill and prep area extends the kitchen outside and connects to a new outdoor dining spot nestled amongst the trees, taking advantage of the views out back. Klopf was able to expand the other two bedrooms, add a new laundry room and half-bath and convert the carport to an enclosed garage to add more storage areas which was lost when the pool house was converted to the family and guest room. To maintain a historical connection to the original designs, the exterior siding was repeated on all exterior walls, a full-height stained glass window at the front entryway restored, and an interior slatted screen element repeated outside at the exterior entry courtyard and over the new outdoor living room to create a shade trellis. The new house stands proudly and shines against it's new landscaping features, while respecting and expanding on the original intent of Roger Lee's designs epitomizing the comforts of indoor-outdoor living in Northern California. Completion year: 2020 Klopf Architecture project team: John Klopf, Klara Kevane, Noel Andrade Contractor: ORB Construction, Brendan O'Reilly Structural engineer: Sezen and Moon Landscape architect: Outer space Furnishings and decoration: Urbanism Designs Photographer: Mariko Reed
StadgartenloungeStadgartenlounge
besgen Landschaftsarchitekturbesgen Landschaftsarchitektur
Idee per un piccolo giardino moderno esposto a mezz'ombra nel cortile laterale in estate con pedane e recinzione in legno

Giardini moderni verdi - Foto e idee

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".