TROVA PROFESSIONISTI
Houzz Logo Print
  1. Esterni
  2. Giardino
  3. Colore: giallo

Giardini moderni gialli - Foto e idee

Modern HillsideModern Hillside
Stroke of Nature Landscape DesignStroke of Nature Landscape Design
Foto di un giardino minimalista con scale
Modern Prairie Front Landscape - New BerlinModern Prairie Front Landscape - New Berlin
Ginkgo Leaf StudioGinkgo Leaf Studio
'Guacamole' hosta blooms. Westhauser Photography
Esempio di un giardino xeriscape moderno esposto a mezz'ombra di medie dimensioni e davanti casa in estate con un ingresso o sentiero e pavimentazioni in pietra naturale
Garnet ResidenceGarnet Residence
Envision Landscape StudioEnvision Landscape Studio
This small tract home backyard was transformed into a lively breathable garden. A new outdoor living room was created, with silver-grey brazilian slate flooring, and a smooth integral pewter colored concrete wall defining and retaining earth around it. A water feature is the backdrop to this outdoor room extending the flooring material (slate) into the vertical plane covering a wall that houses three playful stainless steel spouts that spill water into a large basin. Koi Fish, Gold fish and water plants bring a new mini ecosystem of life, and provide a focal point and meditational environment. The integral colored concrete wall begins at the main water feature and weaves to the south west corner of the yard where water once again emerges out of a 4” stainless steel channel; reinforcing the notion that this garden backs up against a natural spring. The stainless steel channel also provides children with an opportunity to safely play with water by floating toy boats down the channel. At the north eastern end of the integral colored concrete wall, a warm western red cedar bench extends perpendicular out from the water feature on the outside of the slate patio maximizing seating space in the limited size garden. Natural rusting Cor-ten steel fencing adds a layer of interest throughout the garden softening the 6’ high surrounding fencing and helping to carry the users eye from the ground plane up past the fence lines into the horizon; the cor-ten steel also acts as a ribbon, tie-ing the multiple spaces together in this garden. The plant palette uses grasses and rushes to further establish in the subconscious that a natural water source does exist. Planting was performed outside of the wire fence to connect the new landscape to the existing open space; this was successfully done by using perennials and grasses whose foliage matches that of the native hillside, blurring the boundary line of the garden and aesthetically extending the backyard up into the adjacent open space.
Neutra HouseNeutra House
CONNATE DESIGNCONNATE DESIGN
Immagine di un giardino minimalista esposto a mezz'ombra in cortile
West Seattle Modern LivingWest Seattle Modern Living
Orion RockscapesOrion Rockscapes
Foto di un giardino minimalista esposto in pieno sole davanti casa in estate con pavimentazioni in cemento e un ingresso o sentiero
Contemporary Pool & LandscapingContemporary Pool & Landscaping
Space Landscape DesignsSpace Landscape Designs
Bamboo in a raised garden bed.
Immagine di un giardino moderno davanti casa
St Kilda East - Garden maintenance ProjectSt Kilda East - Garden maintenance Project
Boodle ConceptsBoodle Concepts
Australian native Fuscia clipped into sculptural spheres (Correa reflexa) with dwarf bamboo plants (Nandina nana). St Kilda East garden we've maintained since 2010. Image by Benjamin Carter, Boodle Concepts Landscaping in Melbourne.
Manhattan Beach Modern CottageManhattan Beach Modern Cottage
June Scott DesignJune Scott Design
Succulents, grasses and low-water shrubs with vivid foliage give this coastal garden a rich, textured look with minimal maintenance. Exterior colors and furniture selection by Julie McMahon. Photos by Daniel Bosler Photos by Daniel Bosler
Horizontal Shadowbox Fence - Good Neighbor FenceHorizontal Shadowbox Fence - Good Neighbor Fence
Lonestar LandscapeLonestar Landscape
The horizontal shadow box fence is visually appealing from all angles!
Ispirazione per un giardino moderno
Balmoral HouseBalmoral House
CHROFICHROFI
The living spaces open completely to the garden spaces, blurring the lines between indoor and outdoor. The Balmoral House is located within the lower north-shore suburb of Balmoral. The site presents many difficulties being wedged shaped, on the low side of the street, hemmed in by two substantial existing houses and with just half the land area of its neighbours. Where previously the site would have enjoyed the benefits of a sunny rear yard beyond the rear building alignment, this is no longer the case with the yard having been sold-off to the neighbours. Our design process has been about finding amenity where on first appearance there appears to be little. The design stems from the first key observation, that the view to Middle Harbour is better from the lower ground level due to the height of the canopy of a nearby angophora that impedes views from the first floor level. Placing the living areas on the lower ground level allowed us to exploit setback controls to build closer to the rear boundary where oblique views to the key local features of Balmoral Beach and Rocky Point Island are best. This strategy also provided the opportunity to extend these spaces into gardens and terraces to the limits of the site, maximising the sense of space of the 'living domain'. Every part of the site is utilised to create an array of connected interior and exterior spaces The planning then became about ordering these living volumes and garden spaces to maximise access to view and sunlight and to structure these to accommodate an array of social situations for our Client’s young family. At first floor level, the garage and bedrooms are composed in a linear block perpendicular to the street along the south-western to enable glimpses of district views from the street as a gesture to the public realm. Critical to the success of the house is the journey from the street down to the living areas and vice versa. A series of stairways break up the journey while the main glazed central stair is the centrepiece to the house as a light-filled piece of sculpture that hangs above a reflecting pond with pool beyond. The architecture works as a series of stacked interconnected volumes that carefully manoeuvre down the site, wrapping around to establish a secluded light-filled courtyard and terrace area on the north-eastern side. The expression is 'minimalist modern' to avoid visually complicating an already dense set of circumstances. Warm natural materials including off-form concrete, neutral bricks and blackbutt timber imbue the house with a calm quality whilst floor to ceiling glazing and large pivot and stacking doors create light-filled interiors, bringing the garden inside. In the end the design reverses the obvious strategy of an elevated living space with balcony facing the view. Rather, the outcome is a grounded compact family home sculpted around daylight, views to Balmoral and intertwined living and garden spaces that satisfy the social needs of a growing young family. Photo Credit: Katherine Lu
Front Yard RetreatFront Yard Retreat
Shades Of Green Landscape ArchitectureShades Of Green Landscape Architecture
Photography: @ Lauren Hall Knight
Immagine di un giardino moderno
Mid-Century RenovationMid-Century Renovation
CORE LandscapeCORE Landscape
Corten steel and gravel walkway behind fireplace to access play area and back of house.
Idee per un giardino moderno con scale
Mid-Century with MeadowMid-Century with Meadow
FormLA LandscapingFormLA Landscaping
A vibrant meadow filled with California native foliage provides a beautiful view from the home.
Immagine di un grande giardino xeriscape minimalista esposto a mezz'ombra dietro casa in primavera con pavimentazioni in pietra naturale
Family Garden in St. AlbansFamily Garden in St. Albans
Aoba LandscapesAoba Landscapes
A modern, contemporary space to relax and entertain that had plenty of space for a young family to play safely.
Idee per un giardino moderno esposto a mezz'ombra di medie dimensioni e dietro casa in estate con pedane
Eclectic CraftsmanEclectic Craftsman
Garden ArchitectureGarden Architecture
Esempio di un giardino moderno esposto a mezz'ombra davanti casa in primavera con cancello e pavimentazioni in pietra naturale
After 04After 04
Native Edge LandscapeNative Edge Landscape
Idee per un giardino moderno esposto in pieno sole di medie dimensioni e davanti casa in primavera con ghiaia e recinzione in legno
Western Red Cedar, cantilevered steps and benchesWestern Red Cedar, cantilevered steps and benches
greencube garden and landscape designgreencube garden and landscape design
We love a cantilevered step and in this tiny Sevenoaks garden they help us fully utilise the space making it feel bigger. This is the smallest garden we have designed to date, we call it our 'Pocket Garden', and we are very proud of it. We have transformed this tiny garden into a modern, easy to maintain social space. The steps are cantilevering out of the deck creating a wonderful journey to the lower garden. Our clients said "We love the garden so thank you very much". This garden has zero threshold - a smooth transition from inside to out. We have linked to their new wooden floors and dark grey windows, connecting and fusing the two, using a simple repeat palette of materials, textures and colours. We have incorporated a practical lift-up top to the bench to store their garden stuff. We have also included three re-circulating water blades that cascade into a dark grey pebble mulch. The lower area has been laid with astro turf, fitted to represent a carpet rather than a lawn. The oak sleepers, painted and matching the window frame, creating robust steps to the lower area, where we suspend a cantilevered bench from the boundary wall. We use very few plants - Dicksonia, Hosta, Polystichum and Buxus - an easy palette to maintain.
Modern MarvelModern Marvel
Alderwood Landscape Architecture and ConstructionAlderwood Landscape Architecture and Construction
This inviting landscape is the ideal backyard paradise. It provides plenty of seating for entertaining, along with a custom fireplace, hot tub, and full kitchen. Hardscaping around the elements offer visual interest and year-round beauty.
Malibu CrestMalibu Crest
Studio BracketStudio Bracket
Foto di un giardino moderno esposto in pieno sole di medie dimensioni e nel cortile laterale con pavimentazioni in cemento
The Colony HouseThe Colony House
The Design LaboratoryThe Design Laboratory
Leland Gebhardt
Idee per un giardino formale minimalista esposto in pieno sole di medie dimensioni e davanti casa con un giardino in vaso

Giardini moderni gialli - Foto e idee

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".