TROVA PROFESSIONISTI
Houzz Logo Print
  1. Esterni
  2. Giardino
  3. Posizione: cortile laterale

Giardini gialli nel cortile laterale - Foto e idee

SC 3SC 3
Jon Eric Christner ARCHITECT INC.Jon Eric Christner ARCHITECT INC.
Garden Entry - General Contractor: Forte Estate Homes photo by Aidin Foster
Ispirazione per un giardino mediterraneo esposto a mezz'ombra nel cortile laterale e di medie dimensioni in primavera con pavimentazioni in pietra naturale
Balmoral HouseBalmoral House
CHROFICHROFI
The living spaces open completely to the garden spaces, blurring the lines between indoor and outdoor. The Balmoral House is located within the lower north-shore suburb of Balmoral. The site presents many difficulties being wedged shaped, on the low side of the street, hemmed in by two substantial existing houses and with just half the land area of its neighbours. Where previously the site would have enjoyed the benefits of a sunny rear yard beyond the rear building alignment, this is no longer the case with the yard having been sold-off to the neighbours. Our design process has been about finding amenity where on first appearance there appears to be little. The design stems from the first key observation, that the view to Middle Harbour is better from the lower ground level due to the height of the canopy of a nearby angophora that impedes views from the first floor level. Placing the living areas on the lower ground level allowed us to exploit setback controls to build closer to the rear boundary where oblique views to the key local features of Balmoral Beach and Rocky Point Island are best. This strategy also provided the opportunity to extend these spaces into gardens and terraces to the limits of the site, maximising the sense of space of the 'living domain'. Every part of the site is utilised to create an array of connected interior and exterior spaces The planning then became about ordering these living volumes and garden spaces to maximise access to view and sunlight and to structure these to accommodate an array of social situations for our Client’s young family. At first floor level, the garage and bedrooms are composed in a linear block perpendicular to the street along the south-western to enable glimpses of district views from the street as a gesture to the public realm. Critical to the success of the house is the journey from the street down to the living areas and vice versa. A series of stairways break up the journey while the main glazed central stair is the centrepiece to the house as a light-filled piece of sculpture that hangs above a reflecting pond with pool beyond. The architecture works as a series of stacked interconnected volumes that carefully manoeuvre down the site, wrapping around to establish a secluded light-filled courtyard and terrace area on the north-eastern side. The expression is 'minimalist modern' to avoid visually complicating an already dense set of circumstances. Warm natural materials including off-form concrete, neutral bricks and blackbutt timber imbue the house with a calm quality whilst floor to ceiling glazing and large pivot and stacking doors create light-filled interiors, bringing the garden inside. In the end the design reverses the obvious strategy of an elevated living space with balcony facing the view. Rather, the outcome is a grounded compact family home sculpted around daylight, views to Balmoral and intertwined living and garden spaces that satisfy the social needs of a growing young family. Photo Credit: Katherine Lu
Enclosed vegetable gardenEnclosed vegetable garden
Landsburg Landscape NurseryLandsburg Landscape Nursery
Esempio di un grande giardino stile rurale esposto in pieno sole nel cortile laterale in estate con pacciame e recinzione in legno
Raised Bed Garden with Potting ShedRaised Bed Garden with Potting Shed
Drip Landscape and Tree ServiceDrip Landscape and Tree Service
Raised-bed garden made with repurposed cedar. Includes drip irrigation, game fence, recycled glass mulch, and potting shed.
Ispirazione per un giardino rustico esposto in pieno sole di medie dimensioni e nel cortile laterale in primavera con ghiaia
lake houselake house
Princeton Scapes IncPrinceton Scapes Inc
Lakeside outdoor living at its finest
Idee per un grande giardino costiero esposto in pieno sole nel cortile laterale con un focolare e pavimentazioni in pietra naturale
Modern Portland New Construction  - Front Exterior Walkway & GardenModern Portland New Construction - Front Exterior Walkway & Garden
Kraft Custom ConstructionKraft Custom Construction
Built from the ground up on 80 acres outside Dallas, Oregon, this new modern ranch house is a balanced blend of natural and industrial elements. The custom home beautifully combines various materials, unique lines and angles, and attractive finishes throughout. The property owners wanted to create a living space with a strong indoor-outdoor connection. We integrated built-in sky lights, floor-to-ceiling windows and vaulted ceilings to attract ample, natural lighting. The master bathroom is spacious and features an open shower room with soaking tub and natural pebble tiling. There is custom-built cabinetry throughout the home, including extensive closet space, library shelving, and floating side tables in the master bedroom. The home flows easily from one room to the next and features a covered walkway between the garage and house. One of our favorite features in the home is the two-sided fireplace – one side facing the living room and the other facing the outdoor space. In addition to the fireplace, the homeowners can enjoy an outdoor living space including a seating area, in-ground fire pit and soaking tub.
Malibu CrestMalibu Crest
Studio BracketStudio Bracket
Foto di un giardino moderno esposto in pieno sole di medie dimensioni e nel cortile laterale con pavimentazioni in cemento
Steel Steps Lead to Side GardenSteel Steps Lead to Side Garden
Eden Garden DesignEden Garden Design
Custom steel and limestone boulder retaining walls with xeric Texas planting. Photographer: Greg Thomas, http://optphotography.com/
Chestnut Hill ResidenceChestnut Hill Residence
Sudbury Design GroupSudbury Design Group
This stately, Chestnut Hill, circa 1890, brick home sits on idyllic grounds of mature planting. Our objective was to integrate the new with the old world charm of the property. We achieved this with additional plantings, seasonal color, restoring and adding masonry walls and steps as well as the installation of an elegant eurocobble drive and courtyard. Photography: Greg Premru Photography
California Modern FarmhouseCalifornia Modern Farmhouse
Casa Smith Designs, LLCCasa Smith Designs, LLC
Both Blanket Flower (Gaillardia) and the Rock Purslane (Calandrinia Shining Pink™) in the background can take a beating from all day sun and reflective heat from the driveway and asphalt and they just keep blooming. Ignored by deer, light on water needs, headless of soil requirements and they require very little attention from you to do what they do best...bloom and bloom some more. Mark Pinkerton, vi360
Glacier Hills Retirement CommunityGlacier Hills Retirement Community
Serge van der Voo Landscapes LLCSerge van der Voo Landscapes LLC
The idea of the Habitat Berm was initially concieved by an avid bird watcher and Glacier Hills resident who’s appartment looked out over an open lawn area along Earhart Road. To appropriately fit the scale of the Meadows Apartment’s architectural footprint the berm measures approximately 150‘ x 35-45‘. The planting pallete of the berm consists entirely of native groundcovers, perennials, grasses, shrubs, and trees. Species providing shelter (thorns), feeding (berries), and nesting materials (grasses) for birds were intentionally chosen and several residents placed birdbaths and feeders in the garden. The constant movement of the grasses and birds together with the seasonal color and textural changes have given the Meadows Appartment Residents a constant source of serenity and beauty.
Stone West Country EstateStone West Country Estate
Gravel To Gold, Inc.Gravel To Gold, Inc.
Sunset garden comprised on Native South African and Australian drought tolerant plants.
Immagine di un ampio giardino esposto in pieno sole nel cortile laterale in estate con pavimentazioni in pietra naturale
Rasenskulptur im SommerRasenskulptur im Sommer
Terramanus LandschaftsarchitekturTerramanus Landschaftsarchitektur
Idee per un giardino minimal esposto in pieno sole di medie dimensioni e nel cortile laterale in estate con un muro di contenimento
Fisher ResidenceFisher Residence
Landsystems LandscapesLandsystems Landscapes
Esempio di un giardino tradizionale esposto a mezz'ombra di medie dimensioni e nel cortile laterale con un ingresso o sentiero e ghiaia
Herb gardenHerb garden
Earth Essence DesignsEarth Essence Designs
Ispirazione per un orto in giardino tradizionale esposto in pieno sole di medie dimensioni e nel cortile laterale con pacciame
Markilux 5010 Patio Awning - Royston, HerefordshireMarkilux 5010 Patio Awning - Royston, Herefordshire
Roché AwningsRoché Awnings
The Markilux 5010 is a full cassette awning, offering maximum weather protection when the awning is not in use. It comes with over 100 fabrics and 8 frame colours to choose from.
StructuresStructures
California NaturescapingCalifornia Naturescaping
Design by: Alyssa Finley-Moore
Idee per un piccolo giardino formale etnico in ombra nel cortile laterale in autunno con fontane e pavimentazioni in pietra naturale
6th St Privacy Fence6th St Privacy Fence
Kirkland Land CareKirkland Land Care
6 ft tall cedar estate style fence. Retaining wall was added to create a future flower bed.
Immagine di un piccolo giardino chic nel cortile laterale con un ingresso o sentiero
Moderner Privatgarten in WillichModerner Privatgarten in Willich
Eickhoff GmbH - Gärten mit StilEickhoff GmbH - Gärten mit Stil
In diesem Privatgarten haben wir die Terrasse am Haus vergrößert und im hinteren Bereich des Gartens eine neue Terrasse angelegt. Zudem haben wir Trittstufen in den Rasen integriert, einen Weg verlegt sowie verschiedene Pflanzungen vorgenommen.
Old Town Alexandria: Recreating a Colonial GardenOld Town Alexandria: Recreating a Colonial Garden
Harry Braswell Inc.Harry Braswell Inc.
The garden shed has shelves of glass bottles found during the garden excavation and a “booze block” that covers the sink to give the gardener more surface space to work when not using the tap. Before excavation began, the homeowners contacted Alexandria Archaelogy to register the property as a Civil War site. There was no development on the land in the 1790’s, and soldiers used the land as an encampment. Two privys; dozens of clay marbles and pipes and whiskey bottles; Union officer jacket buttons; and underwear “presser” buttons were among the many small discoveries in the surface material. Milk glass eggs once used to encourage chickens to lay eggs and barrel chimneys from a meat packing plant on the river were also uncovered. Photography by Greg Hadley

Giardini gialli nel cortile laterale - Foto e idee

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".