TROVA PROFESSIONISTI
Houzz Logo Print

Giardini beige nel cortile laterale - Foto e idee

Enclosed vegetable garden
Enclosed vegetable garden
Landsburg Landscape NurseryLandsburg Landscape Nursery
Esempio di un grande giardino stile rurale esposto in pieno sole nel cortile laterale in estate con pacciame e recinzione in legno
SC 3
SC 3
Jon Eric Christner ARCHITECT INC.Jon Eric Christner ARCHITECT INC.
Garden Entry - General Contractor: Forte Estate Homes photo by Aidin Foster
Ispirazione per un giardino mediterraneo esposto a mezz'ombra nel cortile laterale e di medie dimensioni in primavera con pavimentazioni in pietra naturale
Park View
Park View
Jolliff Development LtdJolliff Development Ltd
Weathered oak post and shingle garden steps. Photo Credit: Debbie Jolliff www.debbiejolliff.co.uk
Esempio di un grande giardino formale country esposto in pieno sole nel cortile laterale in estate con un giardino in vaso e pacciame
Malibu Crest
Malibu Crest
Studio BracketStudio Bracket
Foto di un giardino moderno esposto in pieno sole di medie dimensioni e nel cortile laterale con pavimentazioni in cemento
Obagi Laguna Beach
Obagi Laguna Beach
Seasons LandscapingSeasons Landscaping
Foto di un laghetto da giardino minimalista esposto a mezz'ombra nel cortile laterale con pavimentazioni in cemento
River Knoll
River Knoll
Outdoor LifestylesOutdoor Lifestyles
Foto di un giardino formale tradizionale nel cortile laterale con un ingresso o sentiero, pavimentazioni in pietra naturale e recinzione in legno
Transformed Tucson Courtyard
Transformed Tucson Courtyard
Santa Rita Landscaping, Inc.Santa Rita Landscaping, Inc.
Foto di un giardino xeriscape stile americano esposto a mezz'ombra nel cortile laterale e di medie dimensioni con un ingresso o sentiero e pavimentazioni in mattoni
Carlisle
Carlisle
Frederico Landscape ManagementFrederico Landscape Management
Over 24 varieties of deciduous trees, evergreen trees, woody shrubs, perennials, and other plants. Owner wanted low-maintenance landscaping so we did rock beds.
Modern Portland New Construction  - Front Exterior Walkway & Garden
Modern Portland New Construction - Front Exterior Walkway & Garden
Kraft Custom ConstructionKraft Custom Construction
Built from the ground up on 80 acres outside Dallas, Oregon, this new modern ranch house is a balanced blend of natural and industrial elements. The custom home beautifully combines various materials, unique lines and angles, and attractive finishes throughout. The property owners wanted to create a living space with a strong indoor-outdoor connection. We integrated built-in sky lights, floor-to-ceiling windows and vaulted ceilings to attract ample, natural lighting. The master bathroom is spacious and features an open shower room with soaking tub and natural pebble tiling. There is custom-built cabinetry throughout the home, including extensive closet space, library shelving, and floating side tables in the master bedroom. The home flows easily from one room to the next and features a covered walkway between the garage and house. One of our favorite features in the home is the two-sided fireplace – one side facing the living room and the other facing the outdoor space. In addition to the fireplace, the homeowners can enjoy an outdoor living space including a seating area, in-ground fire pit and soaking tub.
West Seattle Modern Living
West Seattle Modern Living
Orion RockscapesOrion Rockscapes
Ispirazione per un giardino moderno esposto in pieno sole nel cortile laterale in estate
Pleasure Point
Pleasure Point
Gardenart GroupGardenart Group
A small corner of the outside walkway demonstrates our drainage strategy.... open spaces on either side of the concrete walk are covered with polished La Paz pebbles, allowing water to percolate onto the site. Photo-Chris Jacobson, GardenArt Group
Trockenmauer mit Bepflanzung
Trockenmauer mit Bepflanzung
Christian Liesen GmbH Garten und LandschaftsbauChristian Liesen GmbH Garten und Landschaftsbau
Trockenmauer aus Sandstein mit Hauswurz in den Fugen und einer bunten, insektenfreundlichen Staudenpflanzung.
Immagine di un'aiuola country esposta in pieno sole di medie dimensioni e nel cortile laterale in estate con pavimentazioni in pietra naturale
Santa Barbara Low Water Landscape
Santa Barbara Low Water Landscape
CaliScape Landscape ServicesCaliScape Landscape Services
This client was in need of some serious curb appeal to complement their beautiful Spanish Style home in Santa Barbara, CA. We were very conscious of creating a low water design for their expansive outdoor space by installing a drip irrigation system in tandem with drought tolerant plants.
Balmoral House
Balmoral House
CHROFICHROFI
Opening the kitchen up to the garden is a morning ritual. The Balmoral House is located within the lower north-shore suburb of Balmoral. The site presents many difficulties being wedged shaped, on the low side of the street, hemmed in by two substantial existing houses and with just half the land area of its neighbours. Where previously the site would have enjoyed the benefits of a sunny rear yard beyond the rear building alignment, this is no longer the case with the yard having been sold-off to the neighbours. Our design process has been about finding amenity where on first appearance there appears to be little. The design stems from the first key observation, that the view to Middle Harbour is better from the lower ground level due to the height of the canopy of a nearby angophora that impedes views from the first floor level. Placing the living areas on the lower ground level allowed us to exploit setback controls to build closer to the rear boundary where oblique views to the key local features of Balmoral Beach and Rocky Point Island are best. This strategy also provided the opportunity to extend these spaces into gardens and terraces to the limits of the site, maximising the sense of space of the 'living domain'. Every part of the site is utilised to create an array of connected interior and exterior spaces The planning then became about ordering these living volumes and garden spaces to maximise access to view and sunlight and to structure these to accommodate an array of social situations for our Client’s young family. At first floor level, the garage and bedrooms are composed in a linear block perpendicular to the street along the south-western to enable glimpses of district views from the street as a gesture to the public realm. Critical to the success of the house is the journey from the street down to the living areas and vice versa. A series of stairways break up the journey while the main glazed central stair is the centrepiece to the house as a light-filled piece of sculpture that hangs above a reflecting pond with pool beyond. The architecture works as a series of stacked interconnected volumes that carefully manoeuvre down the site, wrapping around to establish a secluded light-filled courtyard and terrace area on the north-eastern side. The expression is 'minimalist modern' to avoid visually complicating an already dense set of circumstances. Warm natural materials including off-form concrete, neutral bricks and blackbutt timber imbue the house with a calm quality whilst floor to ceiling glazing and large pivot and stacking doors create light-filled interiors, bringing the garden inside. In the end the design reverses the obvious strategy of an elevated living space with balcony facing the view. Rather, the outcome is a grounded compact family home sculpted around daylight, views to Balmoral and intertwined living and garden spaces that satisfy the social needs of a growing young family. Photo Credit: Katherine Lu
Stairsteps & Walkways
Stairsteps & Walkways
Aria AlfrescoAria Alfresco
Buff flagstone and cement form a pretty little path in this side yard.
Esempio di un vialetto minimal di medie dimensioni e nel cortile laterale con pavimentazioni in pietra naturale
Koi Pond
Koi Pond
JJ Hayden IncJJ Hayden Inc
View from patio back to driveway showing Koi Pond at walkway
Idee per un giardino tradizionale esposto in pieno sole di medie dimensioni e nel cortile laterale con un ingresso o sentiero e pavimentazioni in mattoni
Transformed Tucson Courtyard
Transformed Tucson Courtyard
Santa Rita Landscaping, Inc.Santa Rita Landscaping, Inc.
Ispirazione per un giardino xeriscape american style esposto a mezz'ombra nel cortile laterale e di medie dimensioni con un ingresso o sentiero e pavimentazioni in mattoni
Unilock Beacon Hill Patio and Walkway Installation with Flagstone Coping
Unilock Beacon Hill Patio and Walkway Installation with Flagstone Coping
Landwork Contractors, Inc.Landwork Contractors, Inc.
Black mulch installation and shrubs are the perfect backdrop for the new retaining wall and patio.
Idee per un giardino classico esposto in pieno sole di medie dimensioni e nel cortile laterale con un ingresso o sentiero e pavimentazioni in pietra naturale
Balmoral House
Balmoral House
CHROFICHROFI
The living spaces open completely to the garden spaces, blurring the lines between indoor and outdoor. The Balmoral House is located within the lower north-shore suburb of Balmoral. The site presents many difficulties being wedged shaped, on the low side of the street, hemmed in by two substantial existing houses and with just half the land area of its neighbours. Where previously the site would have enjoyed the benefits of a sunny rear yard beyond the rear building alignment, this is no longer the case with the yard having been sold-off to the neighbours. Our design process has been about finding amenity where on first appearance there appears to be little. The design stems from the first key observation, that the view to Middle Harbour is better from the lower ground level due to the height of the canopy of a nearby angophora that impedes views from the first floor level. Placing the living areas on the lower ground level allowed us to exploit setback controls to build closer to the rear boundary where oblique views to the key local features of Balmoral Beach and Rocky Point Island are best. This strategy also provided the opportunity to extend these spaces into gardens and terraces to the limits of the site, maximising the sense of space of the 'living domain'. Every part of the site is utilised to create an array of connected interior and exterior spaces The planning then became about ordering these living volumes and garden spaces to maximise access to view and sunlight and to structure these to accommodate an array of social situations for our Client’s young family. At first floor level, the garage and bedrooms are composed in a linear block perpendicular to the street along the south-western to enable glimpses of district views from the street as a gesture to the public realm. Critical to the success of the house is the journey from the street down to the living areas and vice versa. A series of stairways break up the journey while the main glazed central stair is the centrepiece to the house as a light-filled piece of sculpture that hangs above a reflecting pond with pool beyond. The architecture works as a series of stacked interconnected volumes that carefully manoeuvre down the site, wrapping around to establish a secluded light-filled courtyard and terrace area on the north-eastern side. The expression is 'minimalist modern' to avoid visually complicating an already dense set of circumstances. Warm natural materials including off-form concrete, neutral bricks and blackbutt timber imbue the house with a calm quality whilst floor to ceiling glazing and large pivot and stacking doors create light-filled interiors, bringing the garden inside. In the end the design reverses the obvious strategy of an elevated living space with balcony facing the view. Rather, the outcome is a grounded compact family home sculpted around daylight, views to Balmoral and intertwined living and garden spaces that satisfy the social needs of a growing young family. Photo Credit: Katherine Lu
Front Yard Landscape
Front Yard Landscape
Stephanie D PooleStephanie D Poole
A trio of king palms line the driveway providing shade to the house and driveway during the hottest times of the year casting dazzling dancing shadows that move throughout the day that mimic the laser cut panels lining the driveway.

Giardini beige nel cortile laterale - Foto e idee

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".