Gagne Residence

Perched on a hillside cul-de-sac lot in Brentwood CA, the Gagne Residence enjoys an unusually private street condition and views toward the ocean, city, and surrounding tree lined hills. To maximize dwelling and garden area on the mostly sloped site, the house is broken into two general volumes, one volume responding to the level and orientation of the street, the other, wrapping and descending along the hill’s contour, acting as retainer while providing a third dwelling level and preserving ample area for a garden.

Photo credit: Eric Staudenmaier

Immagine di un grande soggiorno minimal aperto con pareti bianche e parquet chiaro —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Foto con colori simili
Residential Project in London
New Canaan Cape
Lime Crush
Fitty Wun House
25 SURFSIDE AVENUE, SURFSIDE, CA 90743
Family Home
Modern Neutral Living Room with Gold Accents
Hampstead Villas
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.