Houzz Logo Print
  1. Scale
  2. Alzata: aperto

19.039 Foto di scale con nessuna alzata

LUCETERAPEUTICA | 140 MQ
LUCETERAPEUTICA | 140 MQ
Andrea Nalesso Architetto
Scala in legno e armadio realizzati su misura. La scala interna è stata realizzata su disegno e lo scarto murario presente nel soffitto è stato utilizzato per inserire un'armadio a parete adibito a guardaroba. Il primo blocco monolitico della scala è stato pensato anch'esso come elemento contenitore, mentre i restanti gradini sono liberi (a sbalzo), in modo tale da alleggerirne la presenza. Sulla parete laterale sono state inserite delle lampade in grado di mimetizzarsi con la parete, quando sono spente, e di svelarsi da accese disegnando delle eclissi luminose sulla superficie.
Urbana
Urbana
Alessandro Moccia - AM+A PROGETTI
Foto di una scala a chiocciola mediterranea di medie dimensioni con nessuna alzata
Project | Coastal Beach House
Project | Coastal Beach House
Eco Outdoor USA
Architecture & Interiors: Studio Esteta Photography: Sean Fennessy Located in an enviable position within arm’s reach of a beach pier, the refurbishment of Coastal Beach House references the home’s coastal context and pays homage to it’s mid-century bones. “Our client’s brief sought to rejuvenate the double storey residence, whilst maintaining the existing building footprint”, explains Sarah Cosentino, director of Studio Esteta. As the orientation of the original dwelling already maximized the coastal aspect, the client engaged Studio Esteta to tailor the spatial arrangement to better accommodate their love for entertaining with minor modifications. “In response, our design seeks to be in synergy with the mid-century character that presented, emphasizing its stylistic significance to create a light-filled, serene and relaxed interior that feels wholly connected to the adjacent bay”, Sarah explains. The client’s deep appreciation of the mid-century design aesthetic also called for original details to be preserved or used as reference points in the refurbishment. Items such as the unique wall hooks were repurposed and a light, tactile palette of natural materials was adopted. The neutral backdrop allowed space for the client’s extensive collection of art and ceramics and avoided distracting from the coastal views.
BL-11
BL-11
Signature Custom Homes
Here we have a contemporary residence we designed in the Bellevue area. Some areas we hope you give attention to; floating vanities in the bathrooms along with flat panel cabinets, dark hardwood beams (giving you a loft feel) outdoor fireplace encased in cultured stone and an open tread stair system with a wrought iron detail. Photography: Layne Freedle
North Dallas Residence
North Dallas Residence
Dallas Design Group, Interiors
Designer: Tracy Rasor Photographer: Dan Piassick
Foto di una scala a chiocciola tradizionale con pedata in legno e nessuna alzata
Wilson Mountain Residence
Wilson Mountain Residence
Poss Architecture + Planning and Interior Design
Pat Sudmeier
Foto di una scala a "U" rustica di medie dimensioni con pedata in legno, nessuna alzata e parapetto in materiali misti
Last House on the Left
Last House on the Left
SV Design
Having been neglected for nearly 50 years, this home was rescued by new owners who sought to restore the home to its original grandeur. Prominently located on the rocky shoreline, its presence welcomes all who enter into Marblehead from the Boston area. The exterior respects tradition; the interior combines tradition with a sparse respect for proportion, scale and unadorned beauty of space and light. This project was featured in Design New England Magazine. http://bit.ly/SVResurrection Photo Credit: Eric Roth
Asheville Residence
Asheville Residence
Young & Young Interiors
Esempio di una scala sospesa design con pedata in legno, nessuna alzata e parapetto in cavi
Builders Dream Home
Builders Dream Home
Mike Van Tassell Architectural Photography
Mike Van Tassell / mikevantassell.com
Esempio di una scala curva chic con pedata in legno, parapetto in legno e nessuna alzata
East End NY Beach House
East End NY Beach House
Mode Interior Designs
Modern Beach Retreat designed by Sharon Bonnemazou of Mode Interior Designs. Featured in Interior Design Magazine. Inner Cover of July 2016 Issue. Photo by Collin Miller.
Capitol Creek
Capitol Creek
Kaegebein Fine Homebuilding LLC
Derek Skalko
Foto di una scala moderna con pedata in legno, nessuna alzata e parapetto in vetro
Raymond Residence
Raymond Residence
Raymond Design LP
Craig Blackmon, FAIA
Foto di una scala a rampa dritta contemporanea con pedata in legno, nessuna alzata e parapetto in metallo
Los Altos Hills, CA - Taaffe Rd. II
Los Altos Hills, CA - Taaffe Rd. II
M. Designs Architects
Curved stainless steel staircase, glass bridges and even a glass elevator; usage of these materials being a trademark of the architect, Malika Junaid
Immagine di un'ampia scala a chiocciola contemporanea con nessuna alzata e parapetto in vetro
Truckee-03
Truckee-03
MWA, Inc.
At the entry of the home is a living green wall and fountain. Photographer: Vance Fox
Idee per una scala a "U" industriale di medie dimensioni con pedata in legno, nessuna alzata e parapetto in metallo
Interior Space Saving Spiral Staircase
Interior Space Saving Spiral Staircase
Demax Staircase&Railing
Stair diameter: 1200mm ( 48" ) Stair total riser: 2600mm ( 102") The stair is customized for college library project, fabricated by Demax Staircase&Railing. The client required only ten steps, so the step riser is a little bit high, but it is also okay to go up and down. The metal post and banister in matt back finish, with solid timber tread and PVC handrail looks great. Want a custom spiral staircase? Please contact us right now.
Greenwich Village Apartment
Greenwich Village Apartment
GSW Cabinetry Inc.
Walnut Handrail w/piano finish
Ispirazione per una grande scala curva contemporanea con pedata in vetro e nessuna alzata
Paddington Terrace
Paddington Terrace
Baxter Creative Limited
Ispirazione per una piccola scala a rampa dritta minimal con pedata in legno e nessuna alzata
Family Loft
Family Loft
ZeroEnergy Design
Modern family loft in Boston. New walnut stair treads lead up to the master suite. A wall separating the master bedroom from the double height living space was replaced with a folding glass door to open the bedroom to the living space while still allowing for both visual and acoustical privacy. Surfaces built into the new railing atop the stair create a functional work area with a fantastic view and clear shot to the play space below. The baby nursery below now includes transom windows to share light from the open space. Photos by Eric Roth. Construction by Ralph S. Osmond Company. Green architecture by ZeroEnergy Design. http://www.zeroenergy.com
Enterprise
Enterprise
TOTAL CONCEPTS
library and reading area build into and under stairway.
Esempio di una scala a "U" country con pedata in legno e nessuna alzata
Sailor's Retreat in Newport
Sailor's Retreat in Newport
Amanda Martocchio Architecture
When a world class sailing champion approached us to design a Newport home for his family, with lodging for his sailing crew, we set out to create a clean, light-filled modern home that would integrate with the natural surroundings of the waterfront property, and respect the character of the historic district. Our approach was to make the marine landscape an integral feature throughout the home. One hundred eighty degree views of the ocean from the top floors are the result of the pinwheel massing. The home is designed as an extension of the curvilinear approach to the property through the woods and reflects the gentle undulating waterline of the adjacent saltwater marsh. Floodplain regulations dictated that the primary occupied spaces be located significantly above grade; accordingly, we designed the first and second floors on a stone “plinth” above a walk-out basement with ample storage for sailing equipment. The curved stone base slopes to grade and houses the shallow entry stair, while the same stone clads the interior’s vertical core to the roof, along which the wood, glass and stainless steel stair ascends to the upper level. One critical programmatic requirement was enough sleeping space for the sailing crew, and informal party spaces for the end of race-day gatherings. The private master suite is situated on one side of the public central volume, giving the homeowners views of approaching visitors. A “bedroom bar,” designed to accommodate a full house of guests, emerges from the other side of the central volume, and serves as a backdrop for the infinity pool and the cove beyond. Also essential to the design process was ecological sensitivity and stewardship. The wetlands of the adjacent saltwater marsh were designed to be restored; an extensive geo-thermal heating and cooling system was implemented; low carbon footprint materials and permeable surfaces were used where possible. Native and non-invasive plant species were utilized in the landscape. The abundance of windows and glass railings maximize views of the landscape, and, in deference to the adjacent bird sanctuary, bird-friendly glazing was used throughout. Photo: Michael Moran/OTTO Photography

19.039 Foto di scale con nessuna alzata

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".