TROVA PROFESSIONISTI
  1. Lavanderia
  2. Colore del Top: giallo

30 Foto di lavanderie con top giallo

Honey Vein-Cut Onyx Laundry Counter, LED Back-Lighted
Honey Vein-Cut Onyx Laundry Counter, LED Back-Lighted
Stone Pros Marble and Granite, Inc.
This is the wildest laundry counter you will ever see or dream of! Glenn
Ispirazione per una piccola sala lavanderia mediterranea con ante con bugna sagomata, ante nere, top in onice e top giallo
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
Pond Cottage
Pond Cottage
Beautiful Chaos Interior Design & Styling
Esempio di una lavanderia multiuso country di medie dimensioni con lavello da incasso, ante a filo, ante gialle, lavatrice e asciugatrice affiancate, pavimento bianco e top giallo
Contemporary Acreage Home
Contemporary Acreage Home
AG Woodcrafting Inc.
Tall cabinets provide a place for laundry baskets while abet laminate cabinetry gives ample storage for other household goods
Ispirazione per una sala lavanderia contemporanea di medie dimensioni con lavello a doppia vasca, ante lisce, ante grigie, top in laminato, pareti grigie, pavimento in legno massello medio, lavatrice e asciugatrice affiancate, pavimento grigio e top giallo
Chapel Hill Family Home
Chapel Hill Family Home
JS Interiors LLC
Full-scale interior design, architectural consultation, kitchen design, bath design, furnishings selection and project management for a home located in the historic district of Chapel Hill, North Carolina. The home features a fresh take on traditional southern decorating, and was included in the March 2018 issue of Southern Living magazine. Read the full article here: https://www.southernliving.com/home/remodel/1930s-colonial-house-remodel Photo by: Anna Routh
Flourish Kitchen by Mowlem & Co
Flourish Kitchen by Mowlem & Co
Mowlem & Co
Mowlem & Co: Flourish Kitchen In this classically beautiful kitchen, hand-painted Shaker style doors are framed by quarter cockbeading and subtly detailed with brushed aluminium handles. An impressive 2.85m-long island unit takes centre stage, while nestled underneath a dramatic canopy a four-oven AGA is flanked by finely-crafted furniture that is perfectly suited to the grandeur of this detached Edwardian property. With striking pendant lighting overhead and sleek quartz worktops, balanced by warm accents of American Walnut and the glamour of antique mirror, this is a kitchen/living room designed for both cosy family life and stylish socialising. High windows form a sunlit backdrop for anything from cocktails to a family Sunday lunch, set into a glorious bay window area overlooking lush garden. A generous larder with pocket doors, walnut interiors and horse-shoe shaped shelves is the crowning glory of a range of carefully considered and customised storage. Furthermore, a separate boot room is discreetly located to one side and painted in a contrasting colour to the Shadow White of the main room, and from here there is also access to a well-equipped utility room.
ADU (Accessory Dwelling Unit)
ADU (Accessory Dwelling Unit)
Debra Winston, UDCP
The stacked washer and dryer are a compact solution for a tight space. The heat pump dryer us ductless, saving energy and money.
Foto di una piccola lavanderia multiuso tradizionale con ante lisce, ante bianche, top in quarzo composito, paraspruzzi grigio, paraspruzzi in gres porcellanato, pareti grigie, pavimento in vinile, lavatrice e asciugatrice a colonna, pavimento marrone e top giallo
Hampton Style
Hampton Style
James Kitchens
This beautiful home highlights the modern shaker variant of a traditional routed door style. With 2pac painted cabinetry combined with Quantum Quartz Bianco Venato Quartz, it really does turn heads.
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
Lindell
Lindell
Starline Cabinets
Photography done by Kristy Klaassen
Esempio di una piccola lavanderia multiuso bohémian con lavello da incasso, ante in stile shaker, ante bianche, top in laminato, pareti gialle, pavimento in vinile, lavatrice e asciugatrice affiancate e top giallo
Vancouver Dunbar Traditional Sparkle
Vancouver Dunbar Traditional Sparkle
Tanya Schoenroth Design
Immagine di una sala lavanderia stile marino di medie dimensioni con lavello a vasca singola, ante con riquadro incassato, ante bianche, top in quarzo composito, pareti bianche, pavimento in gres porcellanato, lavatrice e asciugatrice affiancate, pavimento beige e top giallo
LAUNDRY ROOM RENOVATION
LAUNDRY ROOM RENOVATION
American Home Improvement Inc.
Foto di una sala lavanderia classica di medie dimensioni con lavello a vasca singola, ante lisce, ante grigie, top in marmo, paraspruzzi bianco, paraspruzzi in marmo, pareti bianche, parquet chiaro, lavatrice e asciugatrice affiancate, pavimento marrone, top giallo e soffitto ribassato
Mr McGrath - Didcot
Mr McGrath - Didcot
Ridgeway Interiors
A Scandinavian Southmore Kitchen We designed, supplied and fitted this beautiful Hacker Systemat kitchen in Matt Black Lacquer finish. Teamed with Sand Oak reproduction open shelving for a Scandinavian look that is super popular and finished with a designer White Corian worktop that brightens up the space. This open plan kitchen is ready for welcoming and entertaining guests and is equipped with the latest appliances from Siemens.
Spanish Mission House
Spanish Mission House
mfm design group
Esempio di una sala lavanderia american style di medie dimensioni con lavello sottopiano, ante con riquadro incassato, ante grigie, top in quarzo composito, paraspruzzi in quarzo composito, pavimento con piastrelle in ceramica, lavatrice e asciugatrice affiancate, pavimento multicolore e top giallo
LA RINASCITA DI UN APPARTAMENTO DEGLI ANNI '60 _Progetto concluso
LA RINASCITA DI UN APPARTAMENTO DEGLI ANNI '60 _Progetto concluso
Annalisa Carli Architetto
Lavanderia adiacente alla cucina. Foto di Simone Marulli
Idee per una piccola sala lavanderia design con lavello da incasso, ante lisce, ante gialle, top in quarzite, pareti bianche, pavimento in gres porcellanato, lavatrice e asciugatrice a colonna, pavimento grigio e top giallo
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.
London Garden Room
London Garden Room
Eckford Chong Design
This 3 storey mid-terrace townhouse on the Harringay Ladder was in desperate need for some modernisation and general recuperation, having not been altered for several decades. We were appointed to reconfigure and completely overhaul the outrigger over two floors which included new kitchen/dining and replacement conservatory to the ground with bathroom, bedroom & en-suite to the floor above. Like all our projects we considered a variety of layouts and paid close attention to the form of the new extension to replace the uPVC conservatory to the rear garden. Conceived as a garden room, this space needed to be flexible forming an extension to the kitchen, containing utilities, storage and a nursery for plants but a space that could be closed off with when required, which led to discrete glazed pocket sliding doors to retain natural light. We made the most of the north-facing orientation by adopting a butterfly roof form, typical to the London terrace, and introduced high-level clerestory windows, reaching up like wings to bring in morning and evening sunlight. An entirely bespoke glazed roof, double glazed panels supported by exposed Douglas fir rafters, provides an abundance of light at the end of the spacial sequence, a threshold space between the kitchen and the garden. The orientation also meant it was essential to enhance the thermal performance of the un-insulated and damp masonry structure so we introduced insulation to the roof, floor and walls, installed passive ventilation which increased the efficiency of the external envelope. A predominantly timber-based material palette of ash veneered plywood, for the garden room walls and new cabinets throughout, douglas fir doors and windows and structure, and an oak engineered floor all contribute towards creating a warm and characterful space.

30 Foto di lavanderie con top giallo

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".