TROVA PROFESSIONISTI
Houzz Logo Print
  1. Ingresso e Corridoio
  2. Budget: €€€

5.927 Foto di ingressi e corridoi moderni

Modern Porch
Modern Porch
place architecture:designplace architecture:design
The shape of the angled porch-roof, sets the tone for a truly modern entryway. This protective covering makes a dramatic statement, as it hovers over the front door. The blue-stone terrace conveys even more interest, as it gradually moves upward, morphing into steps, until it reaches the porch. Porch Detail The multicolored tan stone, used for the risers and retaining walls, is proportionally carried around the base of the house. Horizontal sustainable-fiber cement board replaces the original vertical wood siding, and widens the appearance of the facade. The color scheme — blue-grey siding, cherry-wood door and roof underside, and varied shades of tan and blue stone — is complimented by the crisp-contrasting black accents of the thin-round metal columns, railing, window sashes, and the roof fascia board and gutters. This project is a stunning example of an exterior, that is both asymmetrical and symmetrical. Prior to the renovation, the house had a bland 1970s exterior. Now, it is interesting, unique, and inviting. Photography Credit: Tom Holdsworth Photography Contractor: Owings Brothers Contracting
LA Home Builders Fall Parade of Homes 2018
LA Home Builders Fall Parade of Homes 2018
Coffey & Co. House of InteriorsCoffey & Co. House of Interiors
Lisza Coffey Photography
Esempio di una porta d'ingresso minimalista di medie dimensioni con pareti beige, pavimento in vinile, una porta singola, una porta in legno scuro e pavimento marrone
Mid-Century Makeover
Mid-Century Makeover
Wiedemann Architects LLCWiedemann Architects LLC
Photography: Anice Hoachlander, Hoachlander Davis Photography.
Immagine di un ingresso o corridoio minimalista di medie dimensioni con parquet chiaro e pavimento beige
Projet d'agencement et de décoration haut de gamme
Projet d'agencement et de décoration haut de gamme
Mathilde DesignMathilde Design
M. et Mme B. ont fait l’acquisition d’un appartement neuf (résidence secondaire) dans le centre-ville de Nantes. Ils ont fait appel à notre agence afin de rendre ce lieu plus accueillant et fonctionnel. M. et Mme B. ont souhaité donner à leur nouveau lieu de vie une ambiance sobre, chic et intemporelle. Le défi majeur pour notre équipe a été de s’adapter à la structure actuelle et par conséquent, redéfinir les espaces par de l’agencement sur-mesure et rendre l’ensemble chaleureux. Notre proposition En prenant en considération le cahier des charges de nos clients, nous avons dessiné un projet chaleureux et élégant marqué par l’ensemble de nos agencements sur-mesure. - L’ambiance chic et sobre a été apportée par le bois et la couleur grise. - Un meuble de rangement et des patères pouvant accueillir sacs, chaussures et manteaux ainsi qu’une assise permet de rendre l’entrée plus fonctionnelle. - La mise en œuvre d’un claustra en chêne massif qui permet de délimiter la cuisine de la salle à manger tout en conservant la luminosité. - L’espace TV est marqué par un bel et grand agencement sur-mesure alternant des placards et des niches, permettant de créer une belle harmonie entre le vide et le plein. - La tête de lit ainsi que les tables de chevet ont été imaginés pour apporter de l’élégance et de la fonctionnalité dans un seul et même agencement. Le Résultat La confiance de M. et Mme B. nous a permis de mettre en œuvre un projet visant à améliorer leur intérieur et leur qualité de vie. Plus fonctionnel par les divers rangements et plus chaleureux grâce aux couleurs et matériaux, ce nouvel appartement répond entièrement aux envies et au mode de vie de M. et Mme B.
Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
Sheila Mayden InteriorsSheila Mayden Interiors
Christian J Anderson Photography
Idee per un ingresso moderno di medie dimensioni con pareti grigie, una porta singola, una porta in legno scuro, pavimento in legno massello medio e pavimento marrone
Color Block à St Germain en Laye
Color Block à St Germain en Laye
IH StudioIH Studio
Jeux de couleurs pour une entrée vitaminée ! Séparation en claustra fait de tasseaux de bois et mini étagères couleur horizontales...
Immagine di un ingresso minimalista di medie dimensioni con una porta singola
Shou Sugi Ban House
Shou Sugi Ban House
Schwartz and ArchitectureSchwartz and Architecture
This project, an extensive remodel and addition to an existing modern residence high above Silicon Valley, was inspired by dominant images and textures from the site: boulders, bark, and leaves. We created a two-story addition clad in traditional Japanese Shou Sugi Ban burnt wood siding that anchors home and site. Natural textures also prevail in the cosmetic remodeling of all the living spaces. The new volume adjacent to an expanded kitchen contains a family room and staircase to an upper guest suite. The original home was a joint venture between Min | Day as Design Architect and Burks Toma Architects as Architect of Record and was substantially completed in 1999. In 2005, Min | Day added the swimming pool and related outdoor spaces. Schwartz and Architecture (SaA) began work on the addition and substantial remodel of the interior in 2009, completed in 2015. Photo by Matthew Millman
Schrank-, Treppenkombination
Schrank-, Treppenkombination
von Moltke Innenarchitektenvon Moltke Innenarchitekten
Immagine di un ingresso o corridoio moderno di medie dimensioni con armadio
Entry Storage
Entry Storage
The Organized HomeThe Organized Home
Drop zone - The Organized Home
Foto di un ingresso con anticamera minimalista di medie dimensioni
Mid Century Modern I Bellevue, Washington
Mid Century Modern I Bellevue, Washington
Syltebo Wight Homes & Jon Syltebo Painting CompanySyltebo Wight Homes & Jon Syltebo Painting Company
Immagine di un grande ingresso moderno con pareti bianche, pavimento con piastrelle in ceramica, una porta singola e una porta in legno chiaro
Modern Rock Star Retreat
Modern Rock Star Retreat
John McClain DesignJohn McClain Design
This hallway is the entrance to the master bedroom. To create a gallery like effect, one wall was lined with custom beveled mirror panels that reflect photography by Jorg Heidenberger. Stephen Allen Photography
Tree View House
Tree View House
Allen Irvin - DesignerAllen Irvin - Designer
the "family" entrance has bench to take off shoes and store them, storage for sports equipment and school bags, a blackboard for chore assignment, mail sorting station, and a drop zone for electronics.
Jersey Street Residency
Jersey Street Residency
Hayasa Flooring Design, IncHayasa Flooring Design, Inc
Immagine di un ingresso o corridoio minimalista di medie dimensioni con pareti bianche, parquet chiaro e pavimento beige
2017 Parade Home - The Concrete House
2017 Parade Home - The Concrete House
Innovative Custom HomesInnovative Custom Homes
Idee per una porta d'ingresso moderna di medie dimensioni con pareti bianche, parquet chiaro, una porta a due ante, una porta nera e pavimento multicolore
Bloor West Living Room
Bloor West Living Room
Meghan Carter Design Inc.Meghan Carter Design Inc.
Photography by Stephani Buchman
Foto di un piccolo corridoio moderno con pareti bianche, pavimento con piastrelle in ceramica, una porta singola e una porta nera
House at Matthaei Farm
House at Matthaei Farm
Molly Bachelor ArchitectMolly Bachelor Architect
Library loft, photograph by Jeff Garland
Idee per un grande ingresso o corridoio minimalista con pareti bianche e parquet chiaro
Rosenwald House
Rosenwald House
Flavin ArchitectsFlavin Architects
This remodel of a mid century gem is located in the town of Lincoln, MA, a hot bed of modernist homes inspired by Walter Gropius’ own house built nearby in the 1940s. Flavin Architects updated the design by opening up the kitchen and living room. Spectacular exposed beams were lightened with a light grey stain and the floor was finished in a dark grey cerused oak stain. The low pitched roofs, open floor plan, and large windows openings connect the house to nature to make the most of its rural setting. Photo by: Nat Rae Photography
Palo Alto Custom Home
Palo Alto Custom Home
Midland Cabinet CompanyMidland Cabinet Company
Close-up of the porthole opening in a custom room divide created for a new home in Palo Alto, CA. The porthole is a one-piece, perfectly round architectural detail crafted at our millwork facility. An artful element, it also serves a practical purpose: allowing for light and providing a view of the great room beyond.
Southampton
Southampton
Koch Architects, Inc.Koch Architects, Inc.
Front entry to mid-century-modern renovation with green front door with glass panel, covered wood porch, wood ceilings, wood baseboards and trim, hardwood floors, large hallway with beige walls, built-in bookcase, floor to ceiling window and sliding screen doors in Berkeley hills, California
Eagle Harbor Cabin
Eagle Harbor Cabin
FINNE ArchitectsFINNE Architects
The Eagle Harbor Cabin is located on a wooded waterfront property on Lake Superior, at the northerly edge of Michigan’s Upper Peninsula, about 300 miles northeast of Minneapolis. The wooded 3-acre site features the rocky shoreline of Lake Superior, a lake that sometimes behaves like the ocean. The 2,000 SF cabin cantilevers out toward the water, with a 40-ft. long glass wall facing the spectacular beauty of the lake. The cabin is composed of two simple volumes: a large open living/dining/kitchen space with an open timber ceiling structure and a 2-story “bedroom tower,” with the kids’ bedroom on the ground floor and the parents’ bedroom stacked above. The interior spaces are wood paneled, with exposed framing in the ceiling. The cabinets use PLYBOO, a FSC-certified bamboo product, with mahogany end panels. The use of mahogany is repeated in the custom mahogany/steel curvilinear dining table and in the custom mahogany coffee table. The cabin has a simple, elemental quality that is enhanced by custom touches such as the curvilinear maple entry screen and the custom furniture pieces. The cabin utilizes native Michigan hardwoods such as maple and birch. The exterior of the cabin is clad in corrugated metal siding, offset by the tall fireplace mass of Montana ledgestone at the east end. The house has a number of sustainable or “green” building features, including 2x8 construction (40% greater insulation value); generous glass areas to provide natural lighting and ventilation; large overhangs for sun and snow protection; and metal siding for maximum durability. Sustainable interior finish materials include bamboo/plywood cabinets, linoleum floors, locally-grown maple flooring and birch paneling, and low-VOC paints.

5.927 Foto di ingressi e corridoi moderni

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".