FOTO
Houzz Logo Print

600 Foto di ingressi con anticamera con pareti blu

Stately Colonial
Stately Colonial
Teakwood Builders, Inc.Teakwood Builders, Inc.
Esempio di un grande ingresso con anticamera tradizionale con pareti blu, pavimento in ardesia, una porta singola, una porta nera, pavimento nero e pareti in perlinato
Ocean View
Ocean View
OLSON LEWIS + ArchitectsOLSON LEWIS + Architects
This Oceanside home, built to take advantage of majestic rocky views of the North Atlantic, incorporates outside living with inside glamor. Sunlight streams through the large exterior windows that overlook the ocean. The light filters through to the back of the home with the clever use of over sized door frames with transoms, and a large pass through opening from the kitchen/living area to the dining area. Retractable mosquito screens were installed on the deck to create an outdoor- dining area, comfortable even in the mid summer bug season. Photography: Greg Premru
Akke Woodworks
Akke Woodworks
Akke WoodworksAkke Woodworks
www.robertlowellphotography.com
Ispirazione per un ingresso con anticamera classico di medie dimensioni con pavimento in ardesia e pareti blu
Mudroom
Mudroom
Kaplan Thompson ArchitectsKaplan Thompson Architects
Photo by Trent Bell
Ispirazione per un ingresso con anticamera design con pareti blu, una porta singola e una porta in vetro
Stately Maine Colonial
Stately Maine Colonial
Wright-Ryan HomesWright-Ryan Homes
Immagine di un ingresso con anticamera tradizionale di medie dimensioni con pareti blu e pavimento grigio
Hazelhurst
Hazelhurst
Widney Pierson Interior DesignWidney Pierson Interior Design
Foto di un ingresso con anticamera costiero di medie dimensioni con pareti blu, pavimento in gres porcellanato e pavimento multicolore
Mudroom Storage and Coat Hooks
Mudroom Storage and Coat Hooks
KraftMaster RenovationsKraftMaster Renovations
This functional mudroom has storage for each member of the family. Storage baskets above and cabinets from floor to ceiling for optimal use of the space. Photos by Chris Veith
Streyffeler
Streyffeler
Crosby Creations Drafting & Design Services, LLCCrosby Creations Drafting & Design Services, LLC
Immagine di un piccolo ingresso con anticamera tradizionale con pareti blu, pavimento con piastrelle in ceramica e pavimento beige
Lavishly Laidback
Lavishly Laidback
Andrea Schumacher InteriorsAndrea Schumacher Interiors
Emily Minton Redfield
Foto di un ingresso con anticamera classico con pareti blu
House renovation and remodel in Montgomery
House renovation and remodel in Montgomery
Legacy Builders GroupLegacy Builders Group
This hallway is on the far side of the family room and enters into the mudroom which goes to the double garage. This mudroom is the perfect place to store coats and shoes.
Mud Room and Laundry Center With a Place for Everything
Mud Room and Laundry Center With a Place for Everything
UserUser
Tight spaces near the back door are put to good use with the addition of the tall, vertical shoe cabinet that uses very little floor space, but adds extra deep shoe shelves all the way up to the ceiling. Designer - Gerry Ayala Photo - Cathy Rabeler
Holly Avenue Mudroom
Holly Avenue Mudroom
Albers Design LLCAlbers Design LLC
Mudroom with open storage. Mike Krivit Photography Farrell and Sons Construction
Idee per un ingresso con anticamera tradizionale di medie dimensioni con pareti blu, pavimento con piastrelle in ceramica, una porta singola, una porta bianca e pavimento beige
Addition & Renovation - Wayne, PA
Addition & Renovation - Wayne, PA
Period Architecture Ltd.Period Architecture Ltd.
Angle Eye Photography
Foto di un ingresso con anticamera chic con pareti blu, pavimento in mattoni, una porta singola, una porta bianca e pavimento rosso
Classic Traditional Kitchen Renovation | Sammamish, WA
Classic Traditional Kitchen Renovation | Sammamish, WA
ACH Design LLCACH Design LLC
Paige Allodi, ACH DESIGN LLC
Immagine di un piccolo ingresso con anticamera classico con pareti blu, pavimento in legno massello medio, una porta singola e una porta bianca
Sentinel Mudroom
Sentinel Mudroom
KannCept Design, Inc.KannCept Design, Inc.
Nels Akerlund Photography LLC
Idee per un ingresso con anticamera chic con pareti blu e parquet scuro
Great Valley, PA Mudroom
Great Valley, PA Mudroom
Rudloff Custom BuildersRudloff Custom Builders
This spacious mudroom in Phoenixville, PA includes five cubbies with coat hooks and room for storage, tile floor, beadboard wall, utility sink and a beautiful wood door. Photos by Alicia's Art, LLC RUDLOFF Custom Builders, is a residential construction company that connects with clients early in the design phase to ensure every detail of your project is captured just as you imagined. RUDLOFF Custom Builders will create the project of your dreams that is executed by on-site project managers and skilled craftsman, while creating lifetime client relationships that are build on trust and integrity. We are a full service, certified remodeling company that covers all of the Philadelphia suburban area including West Chester, Gladwynne, Malvern, Wayne, Haverford and more. As a 6 time Best of Houzz winner, we look forward to working with you on your next project.
Mudroom
Mudroom
shadiworksshadiworks
TThis space is a converted into a few programmatic needs for a busy family of four. The back door was incorporated in the design to create a connection to the backyard. The mudroom entry incorporates a built in home office, relocated powder room, built in cubicles for each family member as well as a closet. Designer: Shadi Khadivi Photography: Sébastien Barré
Wheeler Whole House Remodel
Wheeler Whole House Remodel
Westwind Woodworkers Inc.Westwind Woodworkers Inc.
Esempio di un ingresso con anticamera country con pareti blu, parquet chiaro, pavimento marrone e pareti in perlinato
A Hidden Gem
A Hidden Gem
TKS Design GroupTKS Design Group
  Download our free ebook, Creating the Ideal Kitchen. DOWNLOAD NOW   Lakefront property in the northwest suburbs of Chicago is hard to come by, so when we were hired by this young family with exactly that, we were immediately inspired by not just the unusually large footprint of this 1950’s colonial revival but also the lovely views of the manmade lake it was sited on. The large 5-bedroom home was solidly stuck in the 1980’s, but we saw tons of potential. We started out by updating the existing staircase with a fresh coat of paint and adding new herringbone slate to the entry hall. The powder room off the entryway also got a refresh - new flooring, new cabinets and fixtures. We ran the new slate right through into this space for some consistency. A fun wallpaper and shiplap trim add a welcoming feel and set the tone for the home. Next, we tackled the kitchen. Located away from the rest of the first floor, the kitchen felt a little isolated, so we immediately began planning for how to better connect it to the rest of the first floor. We landed on removing the wall between the kitchen and dining room and designed a modified galley style space with separate cooking and clean up zones. The cooking zone consists of the refrigerator, prep sink and cooktop, along with a nice long run of prep space at the island. The cleanup side of the kitchen consists of the main sink and dishwasher. Both areas are situated so that the user can view the lake during prep work and cleanup! One of the home’s main puzzles was how to incorporate the mudroom and area in front of the patio doors at the back of the house. We already had a breakfast table area, so the space by the patio doors was a bit of a no man’s land. We decided to separate the kitchen proper from what became the new mudroom with a large set of barn doors. That way you can quickly hide any mudroom messes but have easy access to the light coming in through the patio doors as well as the outdoor grilling station. We also love the impact the barn doors add to the overall space. The homeowners’ first words to us were “it’s time to ditch the brown,” so we did! We chose a lovely blue pallet that reflects the home’s location on the lake which is also vibrant yet easy on the eye. Countertops are white quartz, and the natural oak floor works well with the other honey accents. The breakfast table was given a refresh with new chairs, chandelier and window treatments that frame the gorgeous views of the lake out the back. We coordinated the slate mudroom flooring with that used in the home’s main entrance for a consistent feel. The storage area consists of open and closed storage to allow for some clutter control as needed. Next on our “to do” list was revamping the dated brown bar area in the neighboring dining room. We eliminated the clutter by adding some closed cabinets and did some easy updates to help the space feel more current. One snag we ran into here was the discovery of a beam above the existing open shelving that had to be modified with a smaller structural beam to allow for our new design to work. This was an unexpected surprise, but in the end we think it was well worth it! We kept the colors here a bit more muted to blend with the homeowner’s existing furnishings. Open shelving and polished nickel hardware add some simple detail to the new entertainment zone which also looks out onto the lake! Next we tackled the upstairs starting with the homeowner’s son’s bath. The bath originally had both a tub shower and a separate shower, so we decided to swap out the shower for a new laundry area. This freed up some space downstairs in what used to be the mudroom/laundry room and is much more convenient for daily laundry needs. We continued the blue palette here with navy cabinetry and the navy tile in the shower. Porcelain floor tile and chrome fixtures keep maintenance to a minimum while matte black mirrors and lighting add some depth the design. A low maintenance runner adds some warmth underfoot and ties the whole space together. We added a pocket door to the bathroom to minimize interference with the door swings. The left door of the laundry closet is on a 180 degree hinge to allow for easy full access to the machines. Next we tackled the master bath which is an en suite arrangement. The original was typical of the 1980’s with the vanity outside of the bathroom, situated near the master closet. And the brown theme continued here with multiple shades of brown. Our first move was to segment off the bath and the closet from the master bedroom. We created a short hall from the bedroom to the bathroom with his and hers walk-in closets on the left and right as well as a separate toilet closet outside of the main bathroom for privacy and flexibility. The original bathroom had a giant soaking tub with steps (dangerous!) as well as a small shower that did not work well for our homeowner who is 6’3”. With other bathtubs in the home, they decided to eliminate the tub and create an oversized shower which takes up the space where the old tub was located. The double vanity is on the opposite wall and a bench is located under the window for morning conversations and a place to set a couple of towels. The pallet in here is light and airy with a mix of blond wood, creamy porcelain and marble tile, and brass accents. A simple roman shade adds some texture and it’s top-down mechanism allows for light and privacy. This large whole house remodel gave our homeowners not only the ability to maximize the potential of their home but also created a lovely new frame from which to view their fabulous lake views. Designed by: Susan Klimala, CKD, CBD Photography by: Michael Kaskel For more information on kitchen and bath design ideas go to: www.kitchenstudio-ge.com
Caitlin Wilson Design Laundry Room Remodel
Caitlin Wilson Design Laundry Room Remodel
Katie Nixon PhotographyKatie Nixon Photography
Katie Nixon Photography, Caitlin Wilson Design
Immagine di un ingresso con anticamera minimal con pareti blu e pavimento nero

600 Foto di ingressi con anticamera con pareti blu

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".