Sunset Park – Coastal; Custom Waterfront
Sunset Park – Coastal; Custom Waterfront
Sunset Properties of Tampa Bay
Ispirazione per la villa grande bianca tropicale a due piani con tetto a padiglione, rivestimento in stucco e copertura a scandole
Texturized
Texturized
Bloomwater, LLC
Ispirazione per un vialetto d'ingresso tropicale di medie dimensioni e davanti casa con pavimentazioni in pietra naturale
Landscape Renovations
Landscape Renovations
Albright Landscaping
Tri-color paver walk way with pea gravel.
Esempio di un piccolo giardino tropicale nel cortile laterale con pavimentazioni in cemento
Historic Diamondhead Residence - Exterior Entry Detail
Historic Diamondhead Residence - Exterior Entry Detail
Architectural DesignWorks, LLC (ADW)
Historic Renovation to CW Dickey's Residence, an iconic Hawaii Architect
Foto della facciata di una casa bianca tropicale a due piani di medie dimensioni con rivestimento in legno e tetto a padiglione
Jungle Room
Jungle Room
Sunshine on a Ranney Day
Laurie Hucks
Idee per una grande cameretta per bambini tropicale con pareti multicolore e pavimento in legno massello medio
SOUTH MAUI INTERIOR DESIGNER REMODEL
SOUTH MAUI INTERIOR DESIGNER REMODEL
Interior Design Solutions Maui
We completely redesigned the Master bedroom layout so the bed would face the oceanfront view. Custom casually elegant island style bedding with passementerie trim. Trey ceiling created with LED cove lights.
Beachy Bath
Beachy Bath
Inndesign Inc.
This fun and fresh beachy bath boasts two sinks and much storage. There is also a make up area just outside the bath so two people can use in comfortably at the same time. Because this is a condo, storage space is limited but there is plenty here in the three tall storage cabinets provided.
The Living Room
The Living Room
Amandara Bali Style Interior Design & Architecture
The entrance walkway steps up slowly through the lotus ponds at the front and allows a framed view on approach, this is more in keeping with a traditional Balinese entrance as it is believed that evil spirits cannot turn corners. Only upon entering the living room, will then the view take away one's breath. The furniture will be amended and enlarged so you have a large modular system which can be arranged to suit any occasion. There continues to be a bar in the living space. Large stone designs have been amended within the walls to include a combination of carving and niches to house traditional antiquities. (Source: https://www.allvillasbali.com/bali-villas/37/the_istana_bali.html)
VIOLET BLISS | Una suite energética
VIOLET BLISS | Una suite energética
Hisbalit
VIOLET BLISS | IN OUT STUDIO Una explosión de violeta, de la unión de la sensualidad con la espiritualidad, de lo masculino con los femenino…Una suite estimulante proyectada por In Out Studio que invita al huésped a experimentar. El espacio vibrante , de 30 m2 , se divide en dos zonas: el dormitorio y el baño en donde sorprende un pavimento de mosaico en degradé, creado con nuestro configurador de mezclas. Se trata de una mezcla Open Mix en la que han fusionado las referencias Unicolor 309 (violeta), Unicolor 251 (morado), Urban Chic 704 (plateado) y Urban Chic 504 (blanco). Para revestir el mueble del lavabo Nayra Iglesias apostó por una mezcla #Mix15 #Hisbalit y en la pared incorporó un diseño customizado #ArtFactoryHisbalit FOTOS: Gonzalo Botet
Casa O - Wellington
Casa O - Wellington
Alonso & Associates, Inc.
Jerry Rabinowitz
Foto della facciata di una casa ampia beige tropicale a due piani con rivestimento in stucco
La chambre de Véronique et Alain
La chambre de Véronique et Alain
Home by Eva
AVANT Home by Eva
Esempio di una camera matrimoniale tropicale di medie dimensioni con pareti viola, parquet scuro e pavimento marrone
House of Generations
House of Generations
CITY FUTURES DESIGN COLLABORATIVE
The site is just five minutes walk from Lulu Mall and is the second building from highway. Yet the precinct was surprisingly green. The client's parents had built a new house back in 1980s and moved from their adjacent 'Tharavadu' - their traditional homestead to the new one, which unfortunately didn’t reflect the character of the old house. The son (client) decided to resolve this identity conflict by renovating the old house into an abode that suits his modern day needs and at the same time echoing the ethos of his ancestral background. Our challenge was to modify this house justifying the three generations living under the same roof and the ancestral context. We noted that a portion of the old house was not strong and decided to demolish it while the other half was retained. We planned the new requirements in the area of the demolished structure but didn't want to connect it with RCC to the old structure thus giving the option for any future modifications. Hence a long linear court cum lightwell was placed as a buffer between two portions and was done fully in GI and glass.. Thus it becomes easily removable. We also tried to connect courts to the old ancestral house by providing views to the ancestral property.
House of Generations
House of Generations
CITY FUTURES DESIGN COLLABORATIVE
The site is just five minutes walk from Lulu Mall and is the second building from highway. Yet the precinct was surprisingly green. The client's parents had built a new house back in 1980s and moved from their adjacent 'Tharavadu' - their traditional homestead to the new one, which unfortunately didn’t reflect the character of the old house. The son (client) decided to resolve this identity conflict by renovating the old house into an abode that suits his modern day needs and at the same time echoing the ethos of his ancestral background. Our challenge was to modify this house justifying the three generations living under the same roof and the ancestral context. We noted that a portion of the old house was not strong and decided to demolish it while the other half was retained. We planned the new requirements in the area of the demolished structure but didn't want to connect it with RCC to the old structure thus giving the option for any future modifications. Hence a long linear court cum lightwell was placed as a buffer between two portions and was done fully in GI and glass.. Thus it becomes easily removable. We also tried to connect courts to the old ancestral house by providing views to the ancestral property.
Puuiki Hill
Puuiki Hill
Cynthia Marks - Interiors
Esempio della facciata di una casa verde tropicale a due piani di medie dimensioni
Norway
Norway
Icon Pacific Remodeling
Esempio della villa beige tropicale a due piani con tetto a padiglione
Vero Beach Vacation Home
Vero Beach Vacation Home
DUCE CONSTRUCTION CORP
Foto di una grande sala da pranzo tropicale con pareti bianche
Tropical Oasis
Tropical Oasis
FMI Designs, Inc
Immagine di una camera da letto tropicale
Villa Sanggah in Bali
Villa Sanggah in Bali
SCR Design & Associates
Villa Bungalow bedroom
Idee per una camera da letto tropicale
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.