Houzz Logo Print

Foto di case e interni classici

Who did it Better - Mom or Kids?
Who did it Better - Mom or Kids?
Kelly Scanlon Interior DesignKelly Scanlon Interior Design
A generic kids bathroom got a total overhaul. Those who know this client would identify the shoutouts to their love of all things Hamilton, The Musical. Aged Brass Steampunk fixtures, Navy vanity and Floor to ceiling white tile fashioned to read as shiplap all grounded by a classic and warm marbleized chevron tile that could have been here since the days of AHam himself. Rise Up!
Modern Farmhouse
Modern Farmhouse
Anchor BuildersAnchor Builders
This home is a modern farmhouse on the outside with an open-concept floor plan and nautical/midcentury influence on the inside! From top to bottom, this home was completely customized for the family of four with five bedrooms and 3-1/2 bathrooms spread over three levels of 3,998 sq. ft. This home is functional and utilizes the space wisely without feeling cramped. Some of the details that should be highlighted in this home include the 5” quartersawn oak floors, detailed millwork including ceiling beams, abundant natural lighting, and a cohesive color palate. Space Plans, Building Design, Interior & Exterior Finishes by Anchor Builders Andrea Rugg Photography
Linden Hills Bold Beauty, Minneapolis
Linden Hills Bold Beauty, Minneapolis
Homes And Such LLCHomes And Such LLC
The first bedroom was created using the former living space and offers maximum sleeping capacity. With two queen beds, this room offers everything guests need, complete with a custom, built-in nightstand that camouflages what was previously an unsightly, but necessary gas shutoff. This custom furniture piece is so perfectly suited for the space, you’d never guess it is serving another function in addition to being a beautiful night stand. This 1920s basement’s low ceilings and ductwork were seamlessly integrated throughout the space. In this bedroom, we were especially concerned with a small section of ductwork and how to integrate into the design. Lacking a closet space, a simple section of black pipe creates a natural spot to hang clothing, while also feeling cohesive with the overall design and use of pipe detail in common areas.
Melhorn
Melhorn
Absolute Hardwood Flooring IncAbsolute Hardwood Flooring Inc
Immagine di una cabina armadio per donna chic di medie dimensioni con nessun'anta, ante bianche e pavimento in legno massello medio
Coastal Modern
Coastal Modern
Valletta Design GroupValletta Design Group
Foto di una cucina tradizionale di medie dimensioni con lavello da incasso, ante in stile shaker, ante beige, top in quarzite, paraspruzzi con piastrelle in ceramica, elettrodomestici da incasso, parquet chiaro e pavimento marrone
Barn Remodel
Barn Remodel
Kimball Modern Design + InteriorsKimball Modern Design + Interiors
Photography by Andrew Pogue
Foto di una stanza da bagno con doccia classica di medie dimensioni con ante lisce, ante in legno bruno, doccia alcova, piastrelle bianche, piastrelle in ceramica, pareti grigie, pavimento con piastrelle a mosaico, lavabo sottopiano, top in quarzo composito, porta doccia a battente, WC a due pezzi, pavimento grigio e top bianco
A Hidden Gem
A Hidden Gem
TKS Design GroupTKS Design Group
  Download our free ebook, Creating the Ideal Kitchen. DOWNLOAD NOW   Lakefront property in the northwest suburbs of Chicago is hard to come by, so when we were hired by this young family with exactly that, we were immediately inspired by not just the unusually large footprint of this 1950’s colonial revival but also the lovely views of the manmade lake it was sited on. The large 5-bedroom home was solidly stuck in the 1980’s, but we saw tons of potential. We started out by updating the existing staircase with a fresh coat of paint and adding new herringbone slate to the entry hall. The powder room off the entryway also got a refresh - new flooring, new cabinets and fixtures. We ran the new slate right through into this space for some consistency. A fun wallpaper and shiplap trim add a welcoming feel and set the tone for the home. Next, we tackled the kitchen. Located away from the rest of the first floor, the kitchen felt a little isolated, so we immediately began planning for how to better connect it to the rest of the first floor. We landed on removing the wall between the kitchen and dining room and designed a modified galley style space with separate cooking and clean up zones. The cooking zone consists of the refrigerator, prep sink and cooktop, along with a nice long run of prep space at the island. The cleanup side of the kitchen consists of the main sink and dishwasher. Both areas are situated so that the user can view the lake during prep work and cleanup! One of the home’s main puzzles was how to incorporate the mudroom and area in front of the patio doors at the back of the house. We already had a breakfast table area, so the space by the patio doors was a bit of a no man’s land. We decided to separate the kitchen proper from what became the new mudroom with a large set of barn doors. That way you can quickly hide any mudroom messes but have easy access to the light coming in through the patio doors as well as the outdoor grilling station. We also love the impact the barn doors add to the overall space. The homeowners’ first words to us were “it’s time to ditch the brown,” so we did! We chose a lovely blue pallet that reflects the home’s location on the lake which is also vibrant yet easy on the eye. Countertops are white quartz, and the natural oak floor works well with the other honey accents. The breakfast table was given a refresh with new chairs, chandelier and window treatments that frame the gorgeous views of the lake out the back. We coordinated the slate mudroom flooring with that used in the home’s main entrance for a consistent feel. The storage area consists of open and closed storage to allow for some clutter control as needed. Next on our “to do” list was revamping the dated brown bar area in the neighboring dining room. We eliminated the clutter by adding some closed cabinets and did some easy updates to help the space feel more current. One snag we ran into here was the discovery of a beam above the existing open shelving that had to be modified with a smaller structural beam to allow for our new design to work. This was an unexpected surprise, but in the end we think it was well worth it! We kept the colors here a bit more muted to blend with the homeowner’s existing furnishings. Open shelving and polished nickel hardware add some simple detail to the new entertainment zone which also looks out onto the lake! Next we tackled the upstairs starting with the homeowner’s son’s bath. The bath originally had both a tub shower and a separate shower, so we decided to swap out the shower for a new laundry area. This freed up some space downstairs in what used to be the mudroom/laundry room and is much more convenient for daily laundry needs. We continued the blue palette here with navy cabinetry and the navy tile in the shower. Porcelain floor tile and chrome fixtures keep maintenance to a minimum while matte black mirrors and lighting add some depth the design. A low maintenance runner adds some warmth underfoot and ties the whole space together. We added a pocket door to the bathroom to minimize interference with the door swings. The left door of the laundry closet is on a 180 degree hinge to allow for easy full access to the machines. Next we tackled the master bath which is an en suite arrangement. The original was typical of the 1980’s with the vanity outside of the bathroom, situated near the master closet. And the brown theme continued here with multiple shades of brown. Our first move was to segment off the bath and the closet from the master bedroom. We created a short hall from the bedroom to the bathroom with his and hers walk-in closets on the left and right as well as a separate toilet closet outside of the main bathroom for privacy and flexibility. The original bathroom had a giant soaking tub with steps (dangerous!) as well as a small shower that did not work well for our homeowner who is 6’3”. With other bathtubs in the home, they decided to eliminate the tub and create an oversized shower which takes up the space where the old tub was located. The double vanity is on the opposite wall and a bench is located under the window for morning conversations and a place to set a couple of towels. The pallet in here is light and airy with a mix of blond wood, creamy porcelain and marble tile, and brass accents. A simple roman shade adds some texture and it’s top-down mechanism allows for light and privacy. This large whole house remodel gave our homeowners not only the ability to maximize the potential of their home but also created a lovely new frame from which to view their fabulous lake views. Designed by: Susan Klimala, CKD, CBD Photography by: Michael Kaskel For more information on kitchen and bath design ideas go to: www.kitchenstudio-ge.com
Edina Morninside Remodel
Edina Morninside Remodel
Tucker Thomas Interior DesignTucker Thomas Interior Design
Interior Design: Tucker Thomas Interior Design Builder: Structural Image Photography: Spacecrafting Custom Cabinetry: Engstrom Wood Products
Ispirazione per un ingresso con anticamera chic di medie dimensioni con pavimento multicolore
SouthEnd RowHome Living
SouthEnd RowHome Living
ZeroEnergy DesignZeroEnergy Design
This renovated brick rowhome in Boston’s South End offers a modern aesthetic within a historic structure, creative use of space, exceptional thermal comfort, a reduced carbon footprint, and a passive stream of income. DESIGN PRIORITIES. The goals for the project were clear - design the primary unit to accommodate the family’s modern lifestyle, rework the layout to create a desirable rental unit, improve thermal comfort and introduce a modern aesthetic. We designed the street-level entry as a shared entrance for both the primary and rental unit. The family uses it as their everyday entrance - we planned for bike storage and an open mudroom with bench and shoe storage to facilitate the change from shoes to slippers or bare feet as they enter their home. On the main level, we expanded the kitchen into the dining room to create an eat-in space with generous counter space and storage, as well as a comfortable connection to the living space. The second floor serves as master suite for the couple - a bedroom with a walk-in-closet and ensuite bathroom, and an adjacent study, with refinished original pumpkin pine floors. The upper floor, aside from a guest bedroom, is the child's domain with interconnected spaces for sleeping, work and play. In the play space, which can be separated from the work space with new translucent sliding doors, we incorporated recreational features inspired by adventurous and competitive television shows, at their son’s request. MODERN MEETS TRADITIONAL. We left the historic front facade of the building largely unchanged - the security bars were removed from the windows and the single pane windows were replaced with higher performing historic replicas. We designed the interior and rear facade with a vision of warm modernism, weaving in the notable period features. Each element was either restored or reinterpreted to blend with the modern aesthetic. The detailed ceiling in the living space, for example, has a new matte monochromatic finish, and the wood stairs are covered in a dark grey floor paint, whereas the mahogany doors were simply refinished. New wide plank wood flooring with a neutral finish, floor-to-ceiling casework, and bold splashes of color in wall paint and tile, and oversized high-performance windows (on the rear facade) round out the modern aesthetic. RENTAL INCOME. The existing rowhome was zoned for a 2-family dwelling but included an undesirable, single-floor studio apartment at the garden level with low ceiling heights and questionable emergency egress. In order to increase the quality and quantity of space in the rental unit, we reimagined it as a two-floor, 1 or 2 bedroom, 2 bathroom apartment with a modern aesthetic, increased ceiling height on the lowest level and provided an in-unit washer/dryer. The apartment was listed with Jackie O'Connor Real Estate and rented immediately, providing the owners with a source of passive income. ENCLOSURE WITH BENEFITS. The homeowners sought a minimal carbon footprint, enabled by their urban location and lifestyle decisions, paired with the benefits of a high-performance home. The extent of the renovation allowed us to implement a deep energy retrofit (DER) to address air tightness, insulation, and high-performance windows. The historic front facade is insulated from the interior, while the rear facade is insulated on the exterior. Together with these building enclosure improvements, we designed an HVAC system comprised of continuous fresh air ventilation, and an efficient, all-electric heating and cooling system to decouple the house from natural gas. This strategy provides optimal thermal comfort and indoor air quality, improved acoustic isolation from street noise and neighbors, as well as a further reduced carbon footprint. We also took measures to prepare the roof for future solar panels, for when the South End neighborhood’s aging electrical infrastructure is upgraded to allow them. URBAN LIVING. The desirable neighborhood location allows the both the homeowners and tenant to walk, bike, and use public transportation to access the city, while each charging their respective plug-in electric cars behind the building to travel greater distances. OVERALL. The understated rowhouse is now ready for another century of urban living, offering the owners comfort and convenience as they live life as an expression of their values. Eric Roth Photo
Villa sul Lago
Villa sul Lago
M2Y design studioM2Y design studio
Esempio di una camera matrimoniale classica di medie dimensioni con pareti beige, pavimento marrone, soffitto ribassato e pavimento in legno massello medio
Traditional Bathroom
Traditional Bathroom
Idee per una stanza da bagno con doccia chic di medie dimensioni con ante con riquadro incassato, ante bianche, doccia alcova, WC a due pezzi, piastrelle bianche, piastrelle diamantate, pareti beige, pavimento in marmo, lavabo sottopiano, top in marmo, pavimento grigio, porta doccia a battente e top bianco
Bernese Farmhouse
Bernese Farmhouse
Colossus Mfg.Colossus Mfg.
Ensuite bathroom with freestanding tub, medium-light wood cabinetry with black matte hardware and appliances, white counter tops, black matte metal twin mirrors and twin pendants.
New Canaan Home Gets A Total Update
New Canaan Home Gets A Total Update
Fordham Marble Company Inc.Fordham Marble Company Inc.
Blue and white color combination is always a crowd pleased. And for a Boys bathroom, you can't miss! The designers at Fordham Marble created a soothing feel with blue twist on the Basketweave pattern flooring and the Pratt & Larson Blue ceramic wall tile in the shower. Notice the custom-built niche for your bathing products.
San Blas
San Blas
Jula Cole DesignJula Cole Design
samantha goh
Immagine di una cucina classica di medie dimensioni con lavello stile country, ante in stile shaker, top in granito, paraspruzzi con piastrelle in terracotta, elettrodomestici in acciaio inossidabile, pavimento marrone, top nero, ante in legno scuro, paraspruzzi grigio e pavimento in legno massello medio
Mountain Meadow
Mountain Meadow
Carrick Custom Home DesignCarrick Custom Home Design
Rebecca Westover
Ispirazione per una stanza da bagno padronale classica di medie dimensioni con ante con riquadro incassato, ante beige, piastrelle bianche, pareti bianche, pavimento bianco, top bianco, piastrelle di marmo, pavimento in marmo, lavabo integrato e top in marmo
Minikahda Refresher
Minikahda Refresher
Sicora Design/BuildSicora Design/Build
Rift Sawn cabinets Granite countertops Red Oak flooring Farmkid studios
Immagine di una dispensa classica di medie dimensioni con lavello sottopiano, ante in stile shaker, ante bianche, top in granito, paraspruzzi grigio, paraspruzzi con piastrelle diamantate, elettrodomestici in acciaio inossidabile e parquet scuro
Lakeside Lane
Lakeside Lane
SPRUILL Custom HomesSPRUILL Custom Homes
Esempio di una stanza da bagno padronale tradizionale di medie dimensioni con ante lisce, ante in legno chiaro, doccia a filo pavimento, WC a due pezzi, piastrelle bianche, piastrelle in gres porcellanato, pareti bianche, pavimento con piastrelle in ceramica, lavabo sottopiano, top in quarzo composito, pavimento grigio, porta doccia a battente, top bianco, panca da doccia, due lavabi e mobile bagno incassato
Adobe Falls Kitchen Remodel
Adobe Falls Kitchen Remodel
M Prevost DesignM Prevost Design
Kitchen remodel
Ispirazione per una cucina classica di medie dimensioni
Winborn Whole Home Remodel
Winborn Whole Home Remodel
Bradford Custom Homes & RemodelingBradford Custom Homes & Remodeling
Shiplap Fireplace
Immagine di un soggiorno classico di medie dimensioni e aperto con pareti bianche, parquet chiaro, camino classico, cornice del camino in perlinato, pavimento multicolore e soffitto a volta
Misty Meadows Bathroom Renovation
Misty Meadows Bathroom Renovation
H. Bero InteriorsH. Bero Interiors
This crisp and clean bathroom renovation boost bright white herringbone wall tile with a delicate matte black accent along the chair rail. the floors plan a leading roll with their unique pattern and the vanity adds warmth with its rich blue green color tone and is full of unique storage.

Foto di case e interni classici

1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".