Fontana

photos: Matthew Millman

This 1100 SF space is a reinvention of an early 1960s unit in one of two semi-circular apartment towers near San Francisco’s Aquatic Park. The existing design ignored the sweeping views and featured the same humdrum features one might have found in a mid-range suburban development from 40 years ago. The clients who bought the unit wanted to transform the apartment into a pied a terre with the feel of a high-end hotel getaway: sleek, exciting, sexy. The apartment would serve as a theater, revealing the spectacular sights of the San Francisco Bay.

Ispirazione per un piccolo soggiorno minimal aperto con pareti grigie —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

webuser_272129623
Utente-272129623 lo ha aggiunto a White Floor11 ottobre 2020

Actually a white floor, lighting has changed the look

ranbllck
ranbllck lo ha aggiunto a Ranbllck’s Favorite Living Rooms15 giugno 2019

Custom curved built-in seating hugging curved wall centered by a circular area rug.

shannonrwayne
shannonrwayne lo ha aggiunto a Front Man cave Family Room28 aprile 2019

rug - round might work if it's big enough

Foto con colori simili
Funk Design
brash pad
Aerie Point Historic Stone Farmhouse
Réhabilitation d'un plateau en un appartement-hôtel de 45m2
W Oceanfront Custom Home
The Urban Sanctuary
Main Street House - Robertson Design
Texas Private Residence
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.