TROVA PROFESSIONISTI
Houzz Logo Print
  1. Facciata
  2. Stile: Moderno

Facciate di case moderne

Villa Corten
Villa Corten
Bisacchi Bruno e C srlBisacchi Bruno e C srl
Foto della facciata di una casa moderna
Moderno Facciata
Moderno Facciata
Idee per la villa grigia moderna a tre piani con rivestimento in pietra e tetto piano
Garda Lake House - Esterni
Garda Lake House - Esterni
HIMACS ItaliaHIMACS Italia
Foto della facciata di una casa moderna
Mar Vista Modern
Mar Vista Modern
SweisKlossSweisKloss
Foto della facciata di una casa moderna
Los Altos New Residence
Los Altos New Residence
Klopf ArchitectureKlopf Architecture
Klopf Architecture and Outer space Landscape Architects designed a new warm, modern, open, indoor-outdoor home in Los Altos, California. Inspired by mid-century modern homes but looking for something completely new and custom, the owners, a couple with two children, bought an older ranch style home with the intention of replacing it. Created on a grid, the house is designed to be at rest with differentiated spaces for activities; living, playing, cooking, dining and a piano space. The low-sloping gable roof over the great room brings a grand feeling to the space. The clerestory windows at the high sloping roof make the grand space light and airy. Upon entering the house, an open atrium entry in the middle of the house provides light and nature to the great room. The Heath tile wall at the back of the atrium blocks direct view of the rear yard from the entry door for privacy. The bedrooms, bathrooms, play room and the sitting room are under flat wing-like roofs that balance on either side of the low sloping gable roof of the main space. Large sliding glass panels and pocketing glass doors foster openness to the front and back yards. In the front there is a fenced-in play space connected to the play room, creating an indoor-outdoor play space that could change in use over the years. The play room can also be closed off from the great room with a large pocketing door. In the rear, everything opens up to a deck overlooking a pool where the family can come together outdoors. Wood siding travels from exterior to interior, accentuating the indoor-outdoor nature of the house. Where the exterior siding doesn’t come inside, a palette of white oak floors, white walls, walnut cabinetry, and dark window frames ties all the spaces together to create a uniform feeling and flow throughout the house. The custom cabinetry matches the minimal joinery of the rest of the house, a trim-less, minimal appearance. Wood siding was mitered in the corners, including where siding meets the interior drywall. Wall materials were held up off the floor with a minimal reveal. This tight detailing gives a sense of cleanliness to the house. The garage door of the house is completely flush and of the same material as the garage wall, de-emphasizing the garage door and making the street presentation of the house kinder to the neighborhood. The house is akin to a custom, modern-day Eichler home in many ways. Inspired by mid-century modern homes with today’s materials, approaches, standards, and technologies. The goals were to create an indoor-outdoor home that was energy-efficient, light and flexible for young children to grow. This 3,000 square foot, 3 bedroom, 2.5 bathroom new house is located in Los Altos in the heart of the Silicon Valley. Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, and Chuang-Ming Liu 
Landscape Architect: Outer space Landscape Architects 
Structural Engineer: ZFA Structural Engineers 
Staging: Da Lusso Design 
Photography ©2018 Mariko Reed 
Location: Los Altos, CA
 Year completed: 2017
Lake Calhoun Organic Modern
Lake Calhoun Organic Modern
John Kraemer & SonsJohn Kraemer & Sons
Builder: John Kraemer & Sons | Photography: Landmark Photography
Esempio della facciata di una casa piccola grigia moderna a due piani con rivestimenti misti e tetto piano
Porch and Backyard Renovation - Old Metairie
Porch and Backyard Renovation - Old Metairie
Nathan Fell ArchitectureNathan Fell Architecture
Porch Addition, Pool and Pool Cabana
Foto della facciata di una casa moderna
Golden Valley Mid-Century Modern
Golden Valley Mid-Century Modern
Strand DesignStrand Design
Ispirazione per la villa moderna con tetto piano
Lindenwood Custom
Lindenwood Custom
Mosier Luxury HomesMosier Luxury Homes
Immagine della villa grande beige moderna a un piano con rivestimenti misti, tetto piano, copertura in metallo o lamiera, tetto nero e pannelli e listelle di legno
Tuscaloosa Residence
Tuscaloosa Residence
Arcanum ArchitectureArcanum Architecture
Bernard Andre Photography
Immagine della villa grande beige moderna a un piano in pietra e intonaco con copertura in metallo o lamiera
Stark Knoll Place
Stark Knoll Place
ODS ArchitectureODS Architecture
Idee per la facciata di una casa moderna
The Refined Ranch
The Refined Ranch
Barley|Pfeiffer ArchitectureBarley|Pfeiffer Architecture
This 60's Style Ranch home was recently remodeled to withhold the Barley Pfeiffer standard. This home features large 8' vaulted ceilings, accented with stunning premium white oak wood. The large steel-frame windows and front door allow for the infiltration of natural light; specifically designed to let light in without heating the house. The fireplace is original to the home, but has been resurfaced with hand troweled plaster. Special design features include the rising master bath mirror to allow for additional storage. Photo By: Alan Barley
North Hibiscus Residence
North Hibiscus Residence
Borges + Associates ArchitectsBorges + Associates Architects
Foto della villa grande bianca moderna a due piani con rivestimenti misti e tetto piano
Modern European - Custom New Home - Orono, MN
Modern European - Custom New Home - Orono, MN
Hendel HomesHendel Homes
Modern European exterior pool house
Ispirazione per la villa bianca moderna a un piano di medie dimensioni con tetto grigio
Mid-Century Modern
Mid-Century Modern
J. Hettinger InteriorsJ. Hettinger Interiors
Idee per la villa grigia moderna a un piano con tetto a capanna, copertura a scandole e tetto grigio
Barndominium House Plans
Barndominium House Plans
Buildmax House PlansBuildmax House Plans
Custom designed barndominium house plans
Ispirazione per la facciata di una casa moderna
Butterfly Beach Villa
Butterfly Beach Villa
Neumann Mendro Andrulaitis Architects LLPNeumann Mendro Andrulaitis Architects LLP
Ciro Coelho Photography
Esempio della facciata di una casa moderna a un piano con copertura in metallo o lamiera
Lafayette Woodlands
Lafayette Woodlands
ODS ArchitectureODS Architecture
In a wooded area of Lafayette, a mid-century home was re-imagined for a graphic designer and kindergarten teacher couple and their three children. A major new design feature is a high ceiling great room that wraps from the front to the back yard, turning a corner at the kitchen and ending at the family room fireplace. This room was designed with a high flat roof to work in conjunction with existing roof forms to create a unified whole, and raise interior ceiling heights from eight to over ten feet. All new lighting and large floor to ceiling Fleetwood aluminum windows expand views of the trees beyond. The existing home was enlarged by 700 square feet with a small exterior addition enlarging the kitchen over an existing deck, and a larger amount by excavating out crawlspace at the garage level to create a new home office with full bath, and separate laundry utility room. The remodeled residence became 3,847 square feet in total area including the garage. Exterior curb appeal was improved with all new Fleetwood windows, stained wood siding and stucco. New steel railing and concrete steps lead up to the front entry. Front and rear yard new landscape design by Huettl Landscape Architecture dramatically alters the site. New planting was added at the front yard with landscape lighting and modern concrete pavers and the rear yard has multiple decks for family gatherings with the focal point a concrete conversation circle with central fire feature. Everything revolves around the corner kitchen, large windows to the backyard, quartz countertops and cabinetry in painted and walnut finishes. The homeowners enjoyed the process of selecting Heath Tile for the kitchen backsplash and white oval tiles at the family room fireplace. Black brick tiles by Fireclay were used on the living room hearth. The kitchen flows into the family room all with views to the beautifully landscaped yards. The primary suite has a built-in window seat with large windows overlooking the garden, walnut cabinetry in a skylit walk-in closet, and a large dramatic skylight bouncing light into the shower. The kid’s bath also has a skylight slot with light angling downward over double sinks. More colorful tile shows up in these spaces, as does a geometric patterned tile in the downstairs office bath shower. The large yard is taken full advantage of with concrete paved walkways, stairs and firepit circle. New retaining walls in the rear yard helped to add more level usable outdoor space, with wood slats to visually blend them into the overall design. The end result is a beautiful transformation of a mid-century home, that both captures the client’s personalities and elevates the house into the modern age.
Ceibh Courtyard
Ceibh Courtyard
McKiernan Architects Ltd.McKiernan Architects Ltd.
The side extension retains the language of the existing building, with hip roof and stone cladding. The design intention was to be respectful of its location within an estate of similar styles and to appear as if it had always existed.

Facciate di case moderne

Sunol Modern Residence
Sunol Modern Residence
Swatt | Miers ArchitectsSwatt | Miers Architects
Russell Abraham
Ispirazione per la facciata di una casa moderna a due piani di medie dimensioni con rivestimenti misti e tetto piano
1
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".