Entrance Hall

Although the existing entrance hallway was a good size it lacked character. To address this the stained glass in the fan light window above the front door and side window was reinstated, in a bespoke design, bringing light, colour and texture into the hallway.

The original tiled floor had long been removed so a period style crisp black and white tile with a border pattern was specified. This immediately visually increased the size and lightness of the hall area.

Nigel Tyas were commissioned to produce a dramatic copper and glass pendant light in the stairwell that hung from the top floor ceiling down to the ground floor, giving a visual connection and really creating a wow factor.

Immagine di un corridoio vittoriano con pareti bianche, pavimento con piastrelle in ceramica, una porta singola, una porta bianca e pavimento multicolore —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

rosandsimonbill
Ros Bill lo ha aggiunto a Hallway19 settembre 2020

Wet feet solution? Better maybe to use porch for that?

Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.