Delz Warehouse

This project encompasses the renovation of two aging metal warehouses located on an acre just North of the 610 loop. The larger warehouse, previously an auto body shop, measures 6000 square feet and will contain a residence, art studio, and garage. A light well puncturing the middle of the main residence brightens the core of the deep building. The over-sized roof opening washes light down three masonry walls that define the light well and divide the public and private realms of the residence. The interior of the light well is conceived as a serene place of reflection while providing ample natural light into the Master Bedroom. Large windows infill the previous garage door openings and are shaded by a generous steel canopy as well as a new evergreen tree court to the west. Adjacent, a 1200 sf building is reconfigured for a guest or visiting artist residence and studio with a shared outdoor patio for entertaining. Photo by Peter Molick, Art by Karin Broker

Idee per una grande sala da pranzo aperta verso la cucina industriale con pareti bianche e pavimento in cemento —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Ci sono 4 domande su questa foto

I commenti degli utenti:

rhenab
rhenab lo ha aggiunto a Race Place12 febbraio 2022

Kitchen counter. Open shelves. counter top. Backsplash. Stools

spwh
spwh lo ha aggiunto a Southlands Ideas19 ottobre 2020

Polished concrete, white, metal, black windows

Foto con colori simili
Urbane Revival
25 Meadows Lane - Dining Room
Shady Oaks
Di Transizione Sala Da Pranzo
Model Home - Austin
Weston Lodge
Player Crest
UPDATED TRADITIONAL
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".