Cottage renovation

OUR CLIENTS HAD SOME VERY CLEAR INSTRUCTIONS FOR THIS COTTAGE RESTORATION – THE BUDGET WAS STRICT, IT NEEDED TO BE COMPLETELY SELF CONTAINED AND SUITABLE FOR BNB GUESTS AND THEY WANTED IT TO FEEL “MORE OPEN”.

THE STONE FEATURES OF THE ORIGINAL 1800’S BUILDING WERE ABSOLUTELY GORGEOUS. THIS COUPLED WITH THE PROPERTY IT WAS BUILT ON CREATED ALL THE INSPIRATION WE NEEDED TO FULFIL THE BRIEF. IN THE MAIN LIVING AREA WE OPENED UP THE SPACE WITH GABLED CEILINGS CREATING A BEAUTIFUL ENTRANCE AND EXTRA ROOM FOR STORAGE ACCESSIBLE VIA LIBRARY LADDERS . WE ADOPTED A WHITE COLOUR SCHEME FOR THE WALLS AND CEILING TO MAKE SUCH A SMALL SPACE FEEL AS ROOMY AND BRIGHT AS POSSIBLE AND AS A STARK CONTRAST TO THE ORIGINAL STONE AND SLATE FLOORS. WE ALSO ENCLOSED A VERANDAH ON THE BACK OF THE 2 ROOM COTTAGE TO FULFIL THE “SELF CONTAINED” REQUIREMENT MAKING ROOM FOR A SMALL BATHROOM AND KITCHEN.

WHILST WE HAVE ADOPTED A ‘COUNTRY COTTAGE’ FEEL, THE SPACE IS A BLEND OF BOTH VINTAGE AND MODERN DECOR.

Esempio di un piccolo soggiorno country chiuso con pareti bianche, pavimento in ardesia e stufa a legna —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Foto con colori simili
Beach Style Living Room
Culture Clash
Garner House
Contemporary Family Room
French Country
Taylors
Casa Marina
Living Room
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.