Coastal Cottage in the Country: Before & After Transformations

Interior Designer, Rochelle Rae @Turquoise_Lifestyle, transforms her living room & master suite from coastal-cool to coastal-chic with our Polywood shutters. The shutter style showcased here includes a divider-rail & hidden tilt option with 3.5" louvers & bright-white smooth finish. The divider rail is a permanent horizontal bar on a shutter panel that allows the top & bottom shutter louvers to be controlled separately, yet essentially, allowing one the option to customize lighting while sustaining privacy at the same time! The hidden tilt option, also, amplifies the style in this coastal cottage, giving it a smooth & polished finishing touch! https://turquoiselifestyleco.com/

Esempio di un soggiorno costiero —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Foto con colori simili
Addison Residence
Contemporary Family Room
Compo Beach
Saint-Martin
Living Spaces
Lafayette Residence
Traditional Home remodel
The Meadow Project
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.