1. Esterni
  2. Giardino
  3. bordura in pietra

Bordura da giardino: foto, idee e ispirazione

Casa Real
Casa Real
Todd Richesin Interiors
Ispirazione per un giardino tradizionale davanti casa con ghiaia
Classical entryway
Classical entryway
Verdance Landscape Architecture
Columnar evergreens provide a rhythmic structure to the flowing bluestone entry walk that terminates in a fountain courtyard. A soothing palette of green and white plantings keeps the space feeling lush and cool. Photo credit: Verdance Fine Garden Design
Natural California Style Garden by Shirley Bovshow of EdenMakersBlog.com
Natural California Style Garden by Shirley Bovshow of EdenMakersBlog.com
Shirley Bovshow
Garden makeovers by Shirley Bovshow in Los Angeles. Homeowner wanted a natural style garden with Mediterranean and native California plants. An avid hiker, the homeowner now has her own decomposed granite "trail." Photo by Shirley Bovshow, http://EdenMakersBlog.com
Elegance in Design
Elegance in Design
SURROUNDS Landscape Architecture + Construction
Landscape Architect: Howard Cohen Photography by: Ron Blunt
Ispirazione per un giardino classico di medie dimensioni e dietro casa con ghiaia e recinzione in legno
Jones Road
Jones Road
Adam Woodruff LLC
Designer: Adam Woodruff www.adamwoodruff.com Image: © 2013 Adam Woodruff + Associates All Rights Reserved Additional project photos: http://www.flickr.com/photos/adam
Home Farm and Garden
Home Farm and Garden
Fifth Season Landscape Design & Construction
A gravel path leads the viewer around the south lawn, unfolding changing views at every turn. -Chauncey Freeman
Foto di un grande giardino classico esposto in pieno sole dietro casa con ghiaia e un ingresso o sentiero
Благородство в деталях
Благородство в деталях
OOO "УДАЧНЫЙ ПРОЕКТ"
Idee per un giardino tradizionale in estate con un muro di contenimento
Patios and Walkways
Patios and Walkways
THE OHIO VALLEY GROUP, INC.
Ispirazione per un giardino chic dietro casa
Hemlock House
Hemlock House
Matthew Cunningham Landscape Design LLC
Matthew Cunningham Landscape Design
Esempio di un giardino boho chic
A Modern Farmhouse
A Modern Farmhouse
River Valley Landscapes
The property is one of the original farm houses located on the main street of a small town. It has been in the family for many years and our client just inherited the property. They were trying to have balance of preserving the old while realizing modern day living has its benefits too. The house had a large addition added using mostly old style materials, but designed with function and modern day luxuries. Our goal was to carry that theme to the outside. Our first problem we had to address was how to transition between the first floor elevation changes. The lower room was the husband’s office. He stated in the future he may have clients over and it would be nice to have an area to sit outside. The wife’s main concern was to renew the four corner garden. She also felt it was very important to be able to see it from the kitchen area. Finally there was an old wishing well stuck right outside the kitchen. They both felt it would be neat to be able to incorporate this in some how. They wanted a patio area with a built in grill to accommodate there family and friends. They also wanted to keep a large play area for the kids. We were able to pull this off successfully. We addressed the first issue by having a small lower level flagstone area. This area is large enough for 1 to 2 people to sit comfortably. It also provides a transition from his office to the larger patio area. We installed a simple small gravel sitting area opposite of the main patio. This provides our client a secluded place to relax or do business. Mrs.... told me she is amazed how much her and her husband enjoys this area. It is so peaceful looking at the small creek over a glass of wine. We built a natural limestone retaining wall to create the patio terrace. The stone was chosen to extend the houses architectural elements into the landscape. Irregular broken flagstone was used to give it a more casual feel. We installed three Serviceberries into the patio terrace to replace some trees that were taken down during the remodeling. She was very concern that they would block the view of the four corner garden. We new they were crucial to nestle in the terrace, so we placed them for a couple days for her to decide. Fortunately she agreed they not only kept the view open, but helped frame the garden. The four corner garden was designed to be viewed from afar and experienced up close. We wanted the space to have some formal structure while keeping with the casual farm house feel. Another natural limestone retaining wall was created. This leveled the garden terrace and helped associate it with the rest of the property. The four corner garden is nestled into the existing woods edge. This provides three distinct experiences to entering the garden; a more formal from the driveway, an open feel from the lower lawn, and a more natural / casual experience from the wooded area. The Plymouth brown gravel was used for the center of the garden. This helped highlight the stone post that was found during construction. The gravel also brings the sense of sound into the garden space. Lamb’s ear was chosen as a fun way to get kids interest in horticulture. The balance of using the new to create the old feel is what makes this project a success. The property has already hosted a local historical society event and won an award for its preservation efforts. When Mrs.... can’t find her husband, she knows he is either reading the newspaper by the grill or resting in the hammock along the wood’s path.
Danville
Danville
Envision Landscape Studio
photography by Joe Dodd
Immagine di un grande giardino formale minimal con un pendio, una collina o una riva, pavimentazioni in cemento e scale
Charles McClure, landscape architect
Charles McClure, landscape architect
Charles McClure - Professional Site Planning
Esempio di un grande vialetto d'ingresso etnico davanti casa con ghiaia
Stonegate-Gardens.com
Stonegate-Gardens.com
Leslie Ebert
Foto di un orto in giardino chic dietro casa
Pine Ridge Villa
Pine Ridge Villa
41 West
Esempio di un giardino formale minimal esposto in pieno sole davanti casa con scale
Vegetable Garden
Vegetable Garden
The Todd Group
This vegetable and herb garden is set out in a formal style. The edible landscape is arranged in such a way as to add symetry to the landscape, provide lots of color and then food for the table.
Contemporary Garden
Contemporary Garden
Ispirazione per un stretto e passi giapponesi bordo prato design lungo e stretto dietro casa con passi giapponesi
Napa
Napa
Sterling-Huddleson Architecture
Interior design by JACQUES SAINT DIZIER photos by Mary Nichols
Foto di un giardino mediterraneo davanti casa con pavimentazioni in pietra naturale e scale
Farmhouse Transformed
Farmhouse Transformed
River Valley Landscapes
This project presented unique opportunities that are not often found in residential landscaping. The homeowners were not only restoring their 1840's era farmhouse, a piece of their family’s history, but also enlarging and updating the home for modern living. The landscape designers continued this idea by creating a space that is a modern day interpretation of an 1840s era farm rather then a strict recreation. The resulting design combines elements of farm living from that time, as well as acknowledging the property’s history as a horse farm, with staples of 21st century landscapes such as space for outdoor living, lighting, and newer plant varieties. Guests approach from the main driveway which winds through the property and ends at the main barn. There is secondary gated driveway just for the homeowners. Connected to this main driveway is a narrower gravel lane which leads directly to the residence. The lane passes near fruit trees planted in broken rows to give the illusion that they are the remains of an orchard that once existed on the site. The lane widens at the entrance to the gardens where there is a hitching post built into the fence that surrounds the gardens and a watering trough. The widened section is intended as a place to park a golf cart or, in a nod to the home’s past, tie up horses before entering. The gravel lane passes between two stone pillars and then ends at a square gravel court edged in cobblestones. The gravel court transitions into a wide flagstone walk bordered with yew hedges and lavender leading to the front door. Directly to the right, upon entering the gravel court, is located a gravel and cobblestone edged walk leading to a secondary entrance into the residence. The walk is gated where it connects with the gravel court to close it off so as not to confuse visitors and guests to the main residence and to emphasize the primary entrance. An area for a bench is provided along this walk to encourage stopping to view and enjoy the gardens. On either side of the front door, gravel and cobblestone walks branch off into the garden spaces. The one on the right leads to a flagstone with cobblestone border patio space. Since the home has no designated backyard like most modern suburban homes the outdoor living space had to be placed in what would traditionally be thought of as the front of the house. The patio is separated from the entrance walk by the yew hedge and further enclosed by three Amelanchiers and a variety of plantings including modern cultivars of old fashioned plants such as Itea and Hydrangea. A third entrance, the original front door to the 1840’s era section, connects to the patio from the home’s kitchen, making the space ideal for outdoor dining. The gravel and cobblestone walk branching off to the left of the front door leads to the vegetable and perennial gardens. The idea for the vegetable garden was to recreate the tradition of a kitchen garden which would have been planted close to the residence for easy access. The vegetable garden is surrounded by mixed perennial beds along the inside of the wood picket fence which surrounds the entire garden space. Another area designated for a bench is provided here to encourage stopping and viewing. The home’s original smokehouse, completely restored and used as a garden shed, provides a strong architectural focal point to the vegetable garden. Behind the smokehouse is planted lilacs and other plants to give mass and balance to the corner and help screen the garden from the neighboring subdivision. At the rear corner of the garden a wood arbor was constructed to provide a structure on which to grow grapes or other vines should the homeowners choose to. The landscape and gardens for this restored farmhouse and property are a thoughtfully designed and planned recreation of a historic landscape reinterpreted for modern living. The idea was to give a sense of timelessness when walking through the gardens as if they had been there for years but had possibly been updated and rejuvenated as lifestyles changed. The attention to materials and craftsmanship blend seamlessly with the residence and insure the gardens and landscape remain an integral part of the property. The farm has been in the homeowner’s family for many years and they are thrilled at the results and happy to see respect given to the home’s history and to its meticulous restoration.
English Jewel Box
English Jewel Box
Mariani Landscape
The gravel path leads through to the many spaces ending in the fountain focal point. The path is lined with cushwa brick with a circular pattern reinforcing the space. Boxwood surrounds this space. The wall is graced with two standard form lilacs. Photo Credit: Linda Oyama Bryan
Scopri su Houzz la più vasta collezione di foto e idee per: Bordura da giardino. Sfoglia 124 foto sul tema e lasciati ispirare per il tuo prossimo progetto.
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.