Berkeley Home and Guest House

Every inch of the inside and outside living areas are reconceived in this full house and guest-house renovation in Berkeley. In the main house the entire floor plan is flipped to re-orient public and private areas, with the formerly small, chopped up spaces opened and integrated with their surroundings. The studio, previously a deteriorating garage, is transformed into a clean and cozy space with an outdoor area of its own. A palette of screen walls, corten steel, stucco and concrete connect the materials and forms of the two spaces. What was a drab, dysfunctional bungalow is now an inspiring and livable home for a young family. Photo by David Duncan Livingston

Esempio di una camera degli ospiti design di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in legno massello medio, camino classico e cornice del camino in metallo —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

nerakcol
nerakcol lo ha aggiunto a nerakcol's Ideasl’altro ieri

High long shelf of books-hall idea?

webuser_585940672
P C lo ha aggiunto a webuser_585940672's ideas20 maggio 2020

Lounge from ac - door inc corner returns

Foto con colori simili
SchwörerHaus Projekt 6
Cadogan Court
Sunrise Retreat
My Houzz: David
Interiors
Stratford Mountain
CASA MODERNISTA-INTERIOR NÓRDICO
Buchanan School Interior
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.