Bay Street

A radical remodel of a modest beach bungalow originally built in 1913 and relocated in 1920 to its current location, blocks from the ocean.

The exterior of the Bay Street Residence remains true to form, preserving its inherent street presence. The interior has been fully renovated to create a streamline connection between each interior space and the rear yard. A 2-story rear addition provides a master suite and deck above while simultaneously creating a unique space below that serves as a terraced indoor dining and living area open to the outdoors.

Photographer: Taiyo Watanabe

Ispirazione per un soggiorno scandinavo aperto e di medie dimensioni con pareti bianche, pavimento in cemento, nessuna TV e nessun camino —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

webuser_631030213
No No lo ha aggiunto a Living Area15 agosto 2019

Love the sunken living room to separate from dining area

Foto con colori simili
Slot House, London, W12
CARDONOLET STREET
Evanston Project
Real Estate Photography
Interior
76 Main
Rustic Living Room
Greenwich Lane Townhouse
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.