Basiq Blaq Residence

The project’s goal is to introduce more affordable contemporary homes for Triangle Area housing. This 1,800 SF modern ranch-style residence takes its shape from the archetypal gable form and helps to integrate itself into the neighborhood. Although the house presents a modern intervention, the project’s scale and proportional parameters integrate into its context.
Natural light and ventilation are passive goals for the project. A strong indoor-outdoor connection was sought by establishing views toward the wooded landscape and having a deck structure weave into the public area. North Carolina’s natural textures are represented in the simple black and tan palette of the facade.

Immagine di un piccolo ingresso o corridoio nordico —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Continuando, accetto che il gruppo Houzz utilizzi cookie o tecnologie simili al fine di ottimizzare i suoi prodotti e servizi, fornirmi contenuti rilevanti e personalizzare la mia esperienza. Per saperne di più.