A Town House Refurb & Extension with the Conservation Area

This townhouse sits within Chichester's city walls and conservation areas. Its is a semi-detached 5 storey home which has been fully refurbished with a modest single-storey rear extension.

The new rear extension enclosing the light well to the basement is fully glazed, utilising a structural glazed roof and glazed panoramic sliding doors. A double-height space is retained to ensure adequate daylight to the basement room below.

A courtyard garden has also been upgraded providing a quiet outdoor space directly accessible from the principal ground floor accommodation.

Immagine di una terrazza minimal dietro casa e a piano terra con un giardino in vaso e nessuna copertura —  Houzz
Argomenti correlati alla foto
Non ci sono domande su questa foto

I commenti degli utenti:

ogrady_george
George O'Grady lo ha aggiunto a Charles Street - General Ideas12 ottobre 2021

Brick, planting, usable space, standing seam finish

webuser_487355639
Lisa Murphy lo ha aggiunto a My ideas3 giugno 2021

Planting right wall. Shutters, house colour

Foto con colori simili
The Lake House
Летняя веранда
AIX-EN-PROVENCE - Rénovation d'inspiration contemporaine
Contemporary Built Green Home
Hall
Seaside Style - Coastal Cool
Эклектика в дереве
Inner City Oasis
Italia
Personalizza la mia esperienza utilizzando cookie

Houzz utilizza cookie e tecnologie simili per personalizzare la mia esperienza, fornire contenuti per me rilevanti e migliorare i prodotti e i servizi di Houzz. Premendo su "Accetta", acconsento all'utilizzo dei cookie, descritto ulteriormente nell'Informativa sui cookie. Posso rifiutare i cookie non necessari cliccando su "Imposta le preferenze".